reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Mnie pomimo brania tabletek codziennie punkt 20:30 łapią mdłości . Muszę to wtedy wyleżeć
Ja tez poranne mdlosci mam wieczorem xD akurat jak mam czytac corce na dobranoc i musze co chwile pic bo mam wrazenie ze zaraz 🤢 i strassznie mi zimno ostatnie dni
mnie głownie łapie rano i później pod wieczór wtedy też jest mi zimno,ale moje mdłości to tak od 4 dni gdzieś się rozkrecaja

Cześć Dziewczyny :) Czy można jeszcze do Was dołączyć? Dopiero teraz odnalazłam to forum i grupę, ale zdążyłam przeczytać z połowę wątku :D Widzę, że super się wspieracie, doradzanie sobie, chętnie zostałabym częścią :) To moja pierwsza ciąża, obecnie zgodnie z datą ostatniej miesiączki 6+0 tc, w 5 tygodniu u gin widoczny był tylko pęcherzyk. Czekam teraz na kolejną wizytę, aby potwierdzić obecność zarodka i może serduszka 😍 wstępny termin porodu to 30.08

Współczuję Wam takich mocnych mdłości. Ja mam delikatne, jestem drażliwa na zapach perfum i nie mogę jeść za bardzo mięsa. Za to słodycze wchodzą najlepiej (a zazwyczaj nie jem)

reklama
Pisaliście o wyborach wózków. My dziś z mężem wybieraliśmy nosidełka , znaleźliśmy 5 z różnej marki które najbardziej nam się spodobały . Zobaczymy jak to wygląda w sklepie stacjonarnym ale mój mąż jak mu powiedziałam że wybrane to on no to kupujemy 2 sztuki 🤣🤣 on chyba naprawdę liczy na bliźniaki 🥹🫣

Do góry