reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

My się wstrzymujemy ze wszystkim jeżeli chodzi o kupno akcesoriów, ubranek itp, nie byliśmy na to przygotowani, myślałam że dzidzia się trafi za 2/3 lata, ale z chęcią posłucham Waszych rad, co się sprawdza i jakie modele są najlepsze (wózków, fotelików, łóżeczek itp.)

reklama
Cześć Dziewczyny :) Czy można jeszcze do Was dołączyć? Dopiero teraz odnalazłam to forum i grupę, ale zdążyłam przeczytać z połowę wątku :D Widzę, że super się wspieracie, doradzanie sobie, chętnie zostałabym częścią :) To moja pierwsza ciąża, obecnie zgodnie z datą ostatniej miesiączki 6+0 tc, w 5 tygodniu u gin widoczny był tylko pęcherzyk. Czekam teraz na kolejną wizytę, aby potwierdzić obecność zarodka i może serduszka 😍 wstępny termin porodu to 30.08
Widziałam, że jak dziewczyny mają termin na koniec miesiąca to często dołączają do grup kolejnego miesiąca, czyli u Ciebie wrzesień.
Zastanów się, bo 4 tygodnie różnicy w ciąży to duża różnica :)

Widziałam, że jak dziewczyny mają termin na koniec miesiąca to często dołączają do grup kolejnego miesiąca, czyli u Ciebie wrzesień.
Zastanów się, bo 4 tygodnie różnicy w ciąży to duża różnica :)
Ja mam podobnie do tej dziewczyny , ale będę i tak rodzic pewnie na początku sierpnia maksymalnie w połowie 😊

Czekam dziewczyny na obchód . Pol nocy się budziłam, łapały mnie dziwne skurcze brzucha i bolał lewy jajnik ( obyło się już bez tabletek ) ale teraz też jakoś boli okresowo , dół brzucha i kręgosłup na dole . Wypisuje się i tak bo co ma się stać to i tak się stanie . Duphaston równie dobrze mogę brać w domu . Z tym lewym jajnikiem wydaje mi się że jest coś nie tak i po ciąży trzeba się przyjrzeć . Po tych zabiegach mówili że jest ukrwiony ale uszkodzony i myśle że z tego względu tak mnie bardzo momentami boli. Wczoraj lekarka była jeszcze później to powiedziała mi że pewnie to nie jajnik mnie boli tylko skurcze macicy . Ja się popatrzyłam na nią jak na wariatkę , bo to jeszcze rozróżniam , po za tym przy badaniu ginekologicznym bolał mnie tylko lewy jajnik . A jeszcze dodała że mogę się wypisać na własne żądanie( jak się zapytałam ile muszę zostać . To musiałabym do poniedziałku bo muszą mieć w papierach pełna dobę) ale muszę się liczyć z tym że teraz jest dobrze a jutro wieczorem może coś zaczac się dziać ( że poronienie) . Skąd ona to może wiedzieć jak krwawienie ustąpiło a ciąża się nie zatrzymała ? Masakra... 😡😡😡

@Mama23????? może ta lekarka robi sobie taki dupochron i dlatego tam mówi..
wypis to chyba będzie dobry pomysł w Twoim przypadku 😘

Polska służba zdrowia mnie fascynuje. Zabierają mi tyle pieniędzy z wypłaty, a żeby uzyskać pomoc i tak muszę to robić prywatnie. Bo na NFZ to się można tylko nerwicy nabawić co najlepsze.

reklama
@Mama23????? może ta lekarka robi sobie taki dupochron i dlatego tam mówi..
wypis to chyba będzie dobry pomysł w Twoim przypadku 😘

Polska służba zdrowia mnie fascynuje. Zabierają mi tyle pieniędzy z wypłaty, a żeby uzyskać pomoc i tak muszę to robić prywatnie. Bo na NFZ to się można tylko nerwicy nabawić co najlepsze.
No dokładnie. @Mama23????? więcej się strachu tam najesz nic pożytku z przebywania tam...

Do góry