reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Dziewczyny jak zostałam wczoraj przyjęta na oddział miałam już 4 cm rozwarcia ale skurczy brak 🫣mieli odrazu wywoływać ale jednak chcieli poczekać czy przez dobę coś samo nie ruszy...narazie nie rusza 😅więc zobaczymy jaka decyzja dziś.A co do termometrów to podobno najlepszy jest Braun do ucha.Mialam kilka sytuacji z moimi już 4 latkiem który miał drgawki gorączkowe mamy w sumie ten microlife ale właśnie teraz będę chciała ten brauna bo dużo osób nawet w szpitalu nam polecało
Ja przy 4 już walczyłam o życie 🙈 powodzenia ☺️

Dziewczyny jak zostałam wczoraj przyjęta na oddział miałam już 4 cm rozwarcia ale skurczy brak 🫣mieli odrazu wywoływać ale jednak chcieli poczekać czy przez dobę coś samo nie ruszy...narazie nie rusza 😅więc zobaczymy jaka decyzja dziś.A co do termometrów to podobno najlepszy jest Braun do ucha.Mialam kilka sytuacji z moimi już 4 latkiem który miał drgawki gorączkowe mamy w sumie ten microlife ale właśnie teraz będę chciała ten brauna bo dużo osób nawet w szpitalu nam polecało
Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło szybko a Ty i dzieciątko zdrowe😊

Niestety indukcja zakończona niepowodzeniem skurcze jakieś się pojawiły ale później zaczęły się wyciszać.Cos mówili o niedzieli że może kolejna próba chyba że samo ruszy ale wątpię

reklama
Do góry