Tak, myślę że możesz rozważyć ten mój albo faktycznie brauna bo też słyszałam bardzo dobre opinie o badaniu z ucha a nie czołaBardzo dziękuję chodzi o wersję na podczerwień Microlife NC 200? Wg rankingu ten jest dobry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, myślę że możesz rozważyć ten mój albo faktycznie brauna bo też słyszałam bardzo dobre opinie o badaniu z ucha a nie czołaBardzo dziękuję chodzi o wersję na podczerwień Microlife NC 200? Wg rankingu ten jest dobry
Ja przy 4 już walczyłam o życie powodzeniaDziewczyny jak zostałam wczoraj przyjęta na oddział miałam już 4 cm rozwarcia ale skurczy brak mieli odrazu wywoływać ale jednak chcieli poczekać czy przez dobę coś samo nie ruszy...narazie nie rusza więc zobaczymy jaka decyzja dziś.A co do termometrów to podobno najlepszy jest Braun do ucha.Mialam kilka sytuacji z moimi już 4 latkiem który miał drgawki gorączkowe mamy w sumie ten microlife ale właśnie teraz będę chciała ten brauna bo dużo osób nawet w szpitalu nam polecało
Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło szybko a Ty i dzieciątko zdroweDziewczyny jak zostałam wczoraj przyjęta na oddział miałam już 4 cm rozwarcia ale skurczy brak mieli odrazu wywoływać ale jednak chcieli poczekać czy przez dobę coś samo nie ruszy...narazie nie rusza więc zobaczymy jaka decyzja dziś.A co do termometrów to podobno najlepszy jest Braun do ucha.Mialam kilka sytuacji z moimi już 4 latkiem który miał drgawki gorączkowe mamy w sumie ten microlife ale właśnie teraz będę chciała ten brauna bo dużo osób nawet w szpitalu nam polecało
A przez ten cały czas masz być w szpitalu?Niestety indukcja zakończona niepowodzeniem skurcze jakieś się pojawiły ale później zaczęły się wyciszać.Cos mówili o niedzieli że może kolejna próba chyba że samo ruszy ale wątpię
Ojej gdzieś czytałam, że czasem dla lepszego samopoczucia wypuszczają do domu, bo rozluźniona kobieta to większe prawdopodobieństwo rozpoczęcia akcji porodowejNo raczej już mnie nie wypuszcza...
Trzymamy kciuki! Bądźcie zdrowiNo raczej już mnie nie wypuszcza...