reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

No właśnie.. macie kogoś do prowadzenia w ciąży w Wawie? Zależy mi żeby lekarz pracował w szpitalu, w którym będę rodzić. Pierwszy poród na Madalińskiego, nie miałam tam swojego lekarza i miałam poczucie, że wszyscy o mnie zapomnieli. Czekali aż zrobią wszystkie planowe cesarki, a ja czekałam 3h w ostatniej fazie porodu z rozwarciem 10cm (córka nie wstawiała główki). Znieczulenie już nie działało. Myślałam, że umrę, naprawdę…
Teraz szukam kogoś kto się mną zaopiekuje…
Ja prowadzę u Falęckiego, już drugą ciążę. Pierwsze rodziłam na Starynkiewicza i też mam wrażenie, że gdybym nie miała tam swojego lekarza, to mogłoby się dla mnie i dla dziecka skończyć tragicznie. Widziałam jak były traktowane pacjentki, które nie miały swoich lekarzy tam.

reklama
Bratowa ma znana markę na C 😁dla nas gondola masakra bo strasznie wąska . Synek długo by w niej nie jeździł. Mieliśmy Polska markę na B, nawet spoko i cenowo ale od początku były z nim drobne problemu aż pękł nas stelaż . Teraz mam coś innego na oku
O rany, Cybex to masakra. Ta spacerówka jest krótka jak dla jakiegoś krasnala. Ale amortyzację ma rewelacyjną.
Ja mam po starszej ABC Design - mało znana marka, nie brałam jej w ogóle pod uwagę, bo nie wiedziałam, że taka istnieje, ale przez dwa lata użytkowania na trudnym terenie jak dla mnie rewelka i nawet niezła cena, bo nówka 2w1 kosztuje obecnie chyba 2500 zł.

Ja prowadzę u Falęckiego, już drugą ciążę. Pierwsze rodziłam na Starynkiewicza i też mam wrażenie, że gdybym nie miała tam swojego lekarza, to mogłoby się dla mnie i dla dziecka skończyć tragicznie. Widziałam jak były traktowane pacjentki, które nie miały swoich lekarzy tam.
Akurat tego lekarza znam osobiście ze studiów :)

Mnie boli brzuch. I zrobiłam ostatnio coś bardzo głupiego - zrobiłam test ciążowy i wyszedł sporo jaśniejszy niż poprzednie. I oczywiście już jestem pewna, że to koniec…
Nie martw się. Może akurat był bardziej rozwodniony mocz. Głowa do góry! Mnie też pobolewa brzuch, ale przecież tam się rozciąga wszystko, tworzy się nowe życie! Bardzie dobrze ❤️

Dlaczego kopał? Jak to się skończyło?
Miesiąc temu wprowadzili się nad nami ludzie z Ukrainy. Młody pomylił po pijaku mieszkania. Choć chyba też coś brał... Ślady kopnięć mam na wysokości klamki... Widok przez wizjer jak bierze rozpęd i wali zostanie ze mną już na zawsze... Dobrze ze sąsiad go przegonił. A potem do przyjazdu policji latał góra dół po klatce... Zabrali go na izbę więc jestem już spokojna. Mój też urwał się z pracy i jest już że mną. Był u nich na górze ale nikt nie otwiera oczywiście... Najgorzej że brzuch mnie boli teraz...

Ma
Miesiąc temu wprowadzili się nad nami ludzie z Ukrainy. Młody pomylił po pijaku mieszkania. Choć chyba też coś brał... Ślady kopnięć mam na wysokości klamki... Widok przez wizjer jak bierze rozpęd i wali zostanie ze mną już na zawsze... Dobrze ze sąsiad go przegonił. A potem do przyjazdu policji latał góra dół po klatce... Zabrali go na izbę więc jestem już spokojna. Mój też urwał się z pracy i jest już że mną. Był u nich na górze ale nikt nie otwiera oczywiście... Najgorzej że brzuch mnie boli teraz...
Masakra. Chociaż i wśród Polaków znajdują się takie świry. Bardzo Ci współczuję :(
Ja z kolei dziś spadłam ze schodów… ale na szczęście bardziej na nogi, a nie brzuch

rany, dobrze że już po wszystkim, spróbuj się uspokoić bo to na pewno z nerwów przytulasek 😘

Mnie tak mdli że szok 😲

reklama
Ja tez poranne mdlosci mam wieczorem xD akurat jak mam czytac corce na dobranoc i musze co chwile pic bo mam wrazenie ze zaraz 🤢 i strassznie mi zimno ostatnie dni

Do góry