A mi lekarz mówił że najlepiej od 32 do 36 tyg.Ja się nie szczepiłam. Można szczepić się do 26 tygodnia
ja się raczej pójdę zaszczepić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi lekarz mówił że najlepiej od 32 do 36 tyg.Ja się nie szczepiłam. Można szczepić się do 26 tygodnia
Nie, mozna szczepic sie OD 27 tygodnia.Ja się nie szczepiłam. Można szczepić się do 26 tygodnia
To na RSVA mi lekarz mówił że najlepiej od 32 do 36 tyg.
Nie chce niczego wszczynac bron boze, ale nie widze nic ciezkiego w tym temacie. Mamy nowoczesna medycyne aby nam eliminowala albo minimalizowala ryzyko paskudnych chorob, idiotyzmem jest z niej nie korzystac. Takie moje zdanie. Ta szczepionka praktycznie nie ma skutkow ubocznych. Ciezki to jest krztusiec. Niemowle mojej pacjentki na to zmarlo. Jeszcze raz powtorze: no, thanks.Ja nakupowalam ciuszki w h&m, akurat było promo 20% więc niektóre wychodziły za grosze. No słodkie takie małe mam na pokładzie syna 9 lat więc z nim już nie poszaleje sam wybiera jakieś nadruki minecraft lubię polskie marki ale nie znam noworodkowych sprawdzę tą co napisałaś.
Na krztusiec się nie szczepiłam, ciężki temat. Byłam dziś na szkole rodzenia, mimo że drugie dziecko to poszłam bo chciałam poznać polozną
To chyba coś pomyliłam, sorkiNie, mozna szczepic sie OD 27 tygodnia.
Ja sie szczepilam. Krztusca nie chce dla dziecka, dziekuje, paskudna choroba. Podobnie RSV.
Nie chcesz wszczynać, ale wyzywasz od idiotów tych, co mają odmienne zdanie od Twojego. Każdy może decydować o sobie i swoim dziecku i to się powinno uszanowaćNie chce niczego wszczynac bron boze, ale nie widze nic ciezkiego w tym temacie. Mamy nowoczesna medycyne aby nam eliminowala albo minimalizowala ryzyko paskudnych chorob, idiotyzmem jest z niej nie korzystac. Takie moje zdanie. Ta szczepionka praktycznie nie ma skutkow ubocznych. Ciezki to jest krztusiec. Niemowle mojej pacjentki na to zmarlo. Jeszcze raz powtorze: no, thanks.
Gwoli scislosci nikt nie zostal wyzwany od idioty, napisalam „idiotyzm” okreslajac zachowanie ogolu, do nikogo konkretnego tego nie odnoszac. Jesli ktos odbierze to osobiscie, prawdopodobnie z tym sie identyfikuje badz nie czyta uwaznie uwierz, umiem poslugiwac sie jezykiem polskim. PozdrawiamNie chcesz wszczynać, ale wyzywasz od idiotów tych, co mają odmienne zdanie od Twojego. Każdy może decydować o sobie i swoim dziecku i to się powinno uszanować
Ja też słyszałam, że najlepiej w 32 tygodniu.A mi lekarz mówił że najlepiej od 32 do 36 tyg.