reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2025

reklama
Ja nakupowalam ciuszki w h&m, akurat było promo 20% więc niektóre wychodziły za grosze. No słodkie takie małe 🥰 mam na pokładzie syna 9 lat więc z nim już nie poszaleje sam wybiera jakieś nadruki minecraft 🤡 lubię polskie marki ale nie znam noworodkowych sprawdzę tą co napisałaś.
Na krztusiec się nie szczepiłam, ciężki temat. Byłam dziś na szkole rodzenia, mimo że drugie dziecko to poszłam bo chciałam poznać polozną

Ja nakupowalam ciuszki w h&m, akurat było promo 20% więc niektóre wychodziły za grosze. No słodkie takie małe 🥰 mam na pokładzie syna 9 lat więc z nim już nie poszaleje sam wybiera jakieś nadruki minecraft 🤡 lubię polskie marki ale nie znam noworodkowych sprawdzę tą co napisałaś.
Na krztusiec się nie szczepiłam, ciężki temat. Byłam dziś na szkole rodzenia, mimo że drugie dziecko to poszłam bo chciałam poznać polozną
Nie chce niczego wszczynac bron boze, ale nie widze nic ciezkiego w tym temacie. Mamy nowoczesna medycyne aby nam eliminowala albo minimalizowala ryzyko paskudnych chorob, idiotyzmem jest z niej nie korzystac. Takie moje zdanie. Ta szczepionka praktycznie nie ma skutkow ubocznych. Ciezki to jest krztusiec. Niemowle mojej pacjentki na to zmarlo. Jeszcze raz powtorze: no, thanks.

Nie chce niczego wszczynac bron boze, ale nie widze nic ciezkiego w tym temacie. Mamy nowoczesna medycyne aby nam eliminowala albo minimalizowala ryzyko paskudnych chorob, idiotyzmem jest z niej nie korzystac. Takie moje zdanie. Ta szczepionka praktycznie nie ma skutkow ubocznych. Ciezki to jest krztusiec. Niemowle mojej pacjentki na to zmarlo. Jeszcze raz powtorze: no, thanks.
Nie chcesz wszczynać, ale wyzywasz od idiotów tych, co mają odmienne zdanie od Twojego. Każdy może decydować o sobie i swoim dziecku i to się powinno uszanować

Nie chcesz wszczynać, ale wyzywasz od idiotów tych, co mają odmienne zdanie od Twojego. Każdy może decydować o sobie i swoim dziecku i to się powinno uszanować
Gwoli scislosci nikt nie zostal wyzwany od idioty, napisalam „idiotyzm” okreslajac zachowanie ogolu, do nikogo konkretnego tego nie odnoszac. Jesli ktos odbierze to osobiscie, prawdopodobnie z tym sie identyfikuje badz nie czyta uwaznie ;) uwierz, umiem poslugiwac sie jezykiem polskim. Pozdrawiam

reklama
A mi lekarz mówił że najlepiej od 32 do 36 tyg.
ja się raczej pójdę zaszczepić.
Ja też słyszałam, że najlepiej w 32 tygodniu.
Mam już zamówioną szczepionkę, a teraz jest ona refundowana.
Mój syn chorował na krztusiec po urodzeniu, wyszliśmy ze szpitala po 2 miesiącach, a kaszlał do 7 miesiąca życia. Masakra, najgorsze doświadczenie w życiu.

Do góry