reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2025

Gwoli scislosci nikt nie zostal wyzwany od idioty, napisalam „idiotyzm” okreslajac zachowanie ogolu, do nikogo konkretnego tego nie odnoszac. Jesli ktos odbierze to osobiscie, prawdopodobnie z tym sie identyfikuje badz nie czyta uwaznie ;) uwierz, umiem poslugiwac sie jezykiem polskim. Pozdrawiam
A ten ogół to kto? No chyba jednak miałaś na myśli człowieka. Dalej próbujesz pokazać wyższość swojej racji, a może by tak uszanować czyjeś zdanie i wybór? I zmartwię Cię, akurat ja się na to szczepię

reklama
Ja też słyszałam, że najlepiej w 32 tygodniu.
Mam już zamówioną szczepionkę, a teraz jest ona refundowana.
Mój syn chorował na krztusiec po urodzeniu, wyszliśmy ze szpitala po 2 miesiącach, a kaszlał do 7 miesiąca życia. Masakra, najgorsze doświadczenie w życiu.
😓 W szpitalu się zaraził zaraz po porodzie?

A ten ogół to kto? No chyba jednak miałaś na myśli człowieka. Dalej próbujesz pokazać wyższość swojej racji, a może by tak uszanować czyjeś zdanie i wybór? I zmartwię Cię, akurat ja się na to szczepię
Dziewczyno, co ty pleciesz, wyraznie pisze, ze popieram szczepienie i ma mnie zmartwic, ze sie szczepisz? Tosz to sie kupy nie trzyma 🤡
Over& out

Kochane w czym pierzecie ubranka? Mam zamiar kupić Lovele, ale zastanawiam się nad płynem do płukania, warto czy nie dodawać na początek?
Jeszcze mam pytanie o dobry odplamiacz, bo dostałam kokon od siostry i ma tam plamę i Vanish raczej nie będzie za bardzo nawet jak go dobrze wypluke.

Kochane w czym pierzecie ubranka? Mam zamiar kupić Lovele, ale zastanawiam się nad płynem do płukania, warto czy nie dodawać na początek?
Jeszcze mam pytanie o dobry odplamiacz, bo dostałam kokon od siostry i ma tam plamę i Vanish raczej nie będzie za bardzo nawet jak go dobrze wypluke.
Ja używam loveli od początku, łącznie z płynem do płukania. Na początku takie dziwne mi się wydawały ubranka, takie nie pachnące, ale teraz lubię, zapach mi się kojarzy z bobasem 😁 Międzyczasie używałam też bobini, też spoko.
Do odplamiania polecam mydełko galasowe, za grosze można kupić w Rossmanie, może da radę ;)

Ja zawsze odplamiam zwykla soda oczyszczona z odrobina wody, robisz taka paste i tym smarujesz, jak do tej pory mnie nie zawiodla, ale z bejbikowymi plamami to moze roznie byc :)

reklama
Ja piorę w loveli. Ostatnio było dużo promocji na chemię w Lidlu i Rossmanie, więc obkupilam się na cały rok w świetnych cenach.
Jeśli chodzi o plamy to zawsze mozesz wyprac w czym uważasz (Vanish), a potem w loveli czy czymś dziecięcym :) ja też mam dużo używek po kuzynach małego i taka dostałam radę w razie jak coś by nie zeszło.
Płynów nie używam, suszę w suszarce i prasuję, ale tylko z początku bo nie widzę sensu robić tego przez pół roku. Chyba, że będą jakieś problemy ze skórą.

Do góry