reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

To też moja pierwsza ciąża i nie wiem, co jest normalne, a co nie, ale myślę, że takie łaskotanie w podbrzuszu to właśnie TO :) Chociaż mam tak, że przez kilka dni coś poczuje, a później kilka dni nic... A Wy jak macie?

reklama
To też moja pierwsza ciąża i nie wiem, co jest normalne, a co nie, ale myślę, że takie łaskotanie w podbrzuszu to właśnie TO :) Chociaż mam tak, że przez kilka dni coś poczuje, a później kilka dni nic... A Wy jak macie?
Będę w takim razie bardziej czujna i zacznę przyglądać się temu ;)

Moja też pierwsza. Jestem w 16 tc+5 i też mam wrażenie, że coś czuję w brzuszku :) Ja bym jednak określiła to jakby ktoś od środka końcówką długopisu mnie "smyral" od czasu do czasu. Nie czuję tego codziennie. Wiecie - my pierwszorazowe trochę zielone jesteśmy i chyba nie wiemy czego się spodziewać ;)

Jak tak to opisujecie to może ja jednak też coś takiego odczuwam... :) hmm....ale póki co to nie kojarzę tego z ciążą, a może już powinnam :D

A ja się pochwalę, że będziemy mieć syna! Jestem przeszczesliwa :) I tym samym ja go będę nazywać Jakub, a mój mąż Robert, bo w tej kwestii nie możemy się jeszcze dogadać ;) Co sądzicie o tych imionach? A jakie imiona Wam się podobają? Zależy mi na tym, by było normalne... :)

A ja się pochwalę, że będziemy mieć syna! Jestem przeszczesliwa :) I tym samym ja go będę nazywać Jakub, a mój mąż Robert, bo w tej kwestii nie możemy się jeszcze dogadać ;) Co sądzicie o tych imionach? A jakie imiona Wam się podobają? Zależy mi na tym, by było normalne... :)
Gratulacje :) My myślimy nad Michałem jeśli będzie chłopak, a jak dziewczynka to Milena :)

Nie mam w domu dużego lustra i dopiero dzisiaj, pierwszy raz od jakiegoś czasu na siebie spojrzałam i no cóż... Nie da się ukryć, że trochę mnie wywaliło :p 19tc!

Załączniki

• IMG_20190228_160848.jpg
    IMG_20190228_160848.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 178
U na
U nas dziewczynka Iga a chłopiec Mikołaj :)

Właśnie wracamy od lekarza, no i będzie chłopak... liczyłam na dziewczynkę bo dla chłopca kompletnie nie mam pomysłu na imie...
Myślałam o Tymku(Tymoteusz) albo o Stasiu, ale teraz to chyba co drugi to Staś?

Podajcie może więcej swoich pomysłów to coś zgapie? :-D

reklama
Do góry