@k.karolina a czy ten lekarz zestawil w programie wyniki testu Pappa + wszystkie pomiary dziecka? Otrzymaliscie pelna analize? Jaka szansa na pojawienie sie tych najczestszych trisomni? Idzcie w trybie pilnym do kogos, kto powtorzy porzadnie badanie, wyjasni Wam co i jak i ewentualnie pokieruje dalej! Jak mozna komus rzucic taka informacje i zostawic z niczym.. jakie bydle z niego..
reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Po prostu trafiła na konowała !!!!@k.karolina a czy ten lekarz zestawil w programie wyniki testu Pappa + wszystkie pomiary dziecka? Otrzymaliscie pelna analize? Jaka szansa na pojawienie sie tych najczestszych trisomni? Idzcie w trybie pilnym do kogos, kto powtorzy porzadnie badanie, wyjasni Wam co i jak i ewentualnie pokieruje dalej! Jak mozna komus rzucic taka informacje i zostawic z niczym.. jakie bydle z niego..
k.karolina
@k.karolina a czy ten lekarz zestawil w programie wyniki testu Pappa + wszystkie pomiary dziecka? Otrzymaliscie pelna analize? Jaka szansa na pojawienie sie tych najczestszych trisomni? Idzcie w trybie pilnym do kogos, kto powtorzy porzadnie badanie, wyjasni Wam co i jak i ewentualnie pokieruje dalej! Jak mozna komus rzucic taka informacje i zostawic z niczym.. jakie bydle z niego..
Tak mam zestawienie, na wykresie oczywiscie gdzie NT, to duzo ponad norma jest plusik. Tlumaczyl, tyle ze w moim wieku przy takich wynikach wystepuje takie prawdopodobieństwo wystapienia ZD (1:900). Niby dyktowalam swojej asystence wymiary dzidziusia. Tylko nadal pytanie, co z ta przeziernowciadcia, ze powiększon a.
Szukam lekarza... tylko dzisiaj ta godzina.
Ja w gabinecie nie bylam wstanie racjonalnie myslec, poprostu to mnie zbillo z nog... Moj mozg nie trawil informacji, tylko to mi brzmialo... i ten genetyk.
Kojarzysz portal „znany lekarz”? Wrzuc swoje miasto, ginekolog, szukaj kogos z dobrymi opiniami. Wiele z nich ma ustawiony kalendarz i mozna dokonac od razu rezerwacji przez internet. A jak nie to jutro z rana obdzwon przychodnie i powiedz ze to pilna sytuacja. Moze warto tez isc do swojego ginekologa po konsultacje? Moze da skierowanie do szpitala zeby potwierdzili lub zaprzeczyli tej niby diagnozie? Zrobią komplet badan..
martoosia04
Kochana ja tam widzę śliczna malutka dzidzie (jak na moje dziewuszka) [emoji177] bedzie zdrowa! Zobaczysz. Szukaj z rana lekarza i zapisuj sie gdzie sie da! Byle z daleka od niego bo to jakis popierd.... człowiek a nie lekarz.
k.karolina
Tez ciągle myślę, ze bedzie mala coreczka ❤❤❤Kochana ja tam widzę śliczna malutka dzidzie (jak na moje dziewuszka) [emoji177] bedzie zdrowa! Zobaczysz. Szukaj z rana lekarza i zapisuj sie gdzie sie da! Byle z daleka od niego bo to jakis popierd.... człowiek a nie lekarz.
Kustronka- Mam 26 lat.
Dziękuję bardzo. Już jestem na Kopiernika.Najlepiej na izbę przyjęć do szpitala uniwersyteckiego w Krakowie na ul. Kopernika. Kojarzysz moze? Z Kopernika wjeżdża się w ulicę Sniadeckich. Tam jest całodobowa izba, więc muszą Cie przyjąć
k.karolina
Dziewczyny, jutro dam znac co ogarnelam. Teraz ide zajac sie corka, bo w wczoraj wrocila z ospa.
Ostatnia edycja:
reklama
Tez ciągle myślę, ze bedzie mala coreczka [emoji173][emoji173][emoji173]
Kustronka- Mam 26 lat.
Toż to mloda dupa jestes!
Ja mam na swoim prenalanym (a lat mam 28) tak:
Trisomnia 21:
Ryzyko podstawowe (czysta statystyka) 1:774
Ryzyko skorygowane (po badaniu) 1:3242