reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Rany, jaki dupek z tego lekarza. I dlatego powinniśmy dodawać opinie o lekarzach. Za to im płacimy żeby wszystko wyczerpująco nam wytłumaczyli. A lekarz, pomijając już jego wiedzę powinien wykazać się empatią w stosunku do pacjenta, ci co tego nie potrafią niestety chyba minęli się z powołaniem.

Ściskam mocno kciuki kochana, żeby wszystko było ok.
Czekamy na dobre wieści [emoji3590]

reklama
Dziewczyny, probuje ogarnąć wizyte u dobrego lekarza, czekam tylko na telefon. Niestety nadal nie odbiera, prawdopodobie jest na jakims porodzie.
Ja i tak mówię że na bank będzie wszystko ok. Pełno jest historia że niby dziecko chore, a zdrowe się rodzi...
Ja nie chciałam robić prenatalnych tylko USG ale zenide na NFZ to mam w pakiecie też krew...ale nie jestem przekonana do tego...

A ja mam takie pytanie:) dwa tp jeden z OM drugi z USG różnica tydzień. Jak patrzycie na tyg ciąży z opisem rozwoju maleństwa to na który termin zwracacie uwagę? Ten z OM czy USG? ;)

A ja mam takie pytanie:) dwa tp jeden z OM drugi z USG różnica tydzień. Jak patrzycie na tyg ciąży z opisem rozwoju maleństwa to na który termin zwracacie uwagę? Ten z OM czy USG? ;)
Ja biore pod uwagę termin z USG tym bardziej, że pokrywa się u mnie z termin owulacji :)

reklama
@Juliia,
Jak tam u Ciebie sytuacja? Jak na tej izbie przyjęć? Co z tym krwawieniem? Daj znać czy już wszystko dobrze jak tylko wpadniesz na forum [emoji6]
Dzięki, Kustronka! Póki siedziałam w kolejce i czekałam, już nie było krwawienia, tylko niewielkie plamienie. Po USG wszystko w porządku, dziecko żyje, wszystko jest normalne Powiedzieli żeby była mniej aktywna, więcej odpoczywała ☺

Do góry