reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Siema Lenati! Ja znowu o te koty zapytam hahaha. Karmisz je surowym miesem? Czy jakos je przygotowujesz??? Kurcze ladne masz te koty kuszą kuszą. Ale chyba jak mi sie miejsce zwolni to zgarne bidulki ze schroniska....

Siema Lenati! Ja znowu o te koty zapytam hahaha. Karmisz je surowym miesem? Czy jakos je przygotowujesz??? Kurcze ladne masz te koty kuszą kuszą. Ale chyba jak mi sie miejsce zwolni to zgarne bidulki ze schroniska....

IMG_6724.JPG

W marcu jadę po dwie panny do adopcji :) i tez zaczynam szkolenie na hodowcę ;) można bez ale jednak wole zacząć od wiedzy :) tak karmie je surowym suplementowanym mięsem - barf :)

Kurcze sliczne masz te koty! Czytalam o tym barfie kiedys, ale nigdy sie nie zdecydowalam. Kotki do adopcji to normalne dachowce??? To ile wtedy tych kotow bedziecie mieli w domu??? Kurcze ja sie troche martwie o mojego malego kota. Jak pojawila sie cora to kotka w depresje wpadla.... Mam nadzieje ze teraz to mniej stresowo przezyje...

Kurcze sliczne masz te koty! Czytalam o tym barfie kiedys, ale nigdy sie nie zdecydowalam. Kotki do adopcji to normalne dachowce??? To ile wtedy tych kotow bedziecie mieli w domu??? Kurcze ja sie troche martwie o mojego malego kota. Jak pojawila sie cora to kotka w depresje wpadla.... Mam nadzieje ze teraz to mniej stresowo przezyje...

Ja mam bzika na punkcie kotów. Także to nie to forum na dyskusje. Ale tak szybko , żeby reszta dziewczyn zła nie była :) Barf jest najlepszy wiesz co dajesz itd. Karmy w markecie nie posiadają mięsa ! A koty to mięsożercy tylko i wyłącznie . Marketowki maja pełno zbóż których koty najzwyczajniej w świecie nie trawią bo to nie kury ;) no i barf wychodzi Taniej co tez nie trzeba ukrywać, jest zaleta :) maine coony do adopcji takie tez są :) pójdą do mojej siostry bo ja obecnie mam 4 i do sierpnia zostajemy w tym składzie :) kota tez trzeba przyzwyczaić do przyjścia do domu „ intruza „ bo jednak są terytorialne :) będzie dobrze poczytaj choćby w necie na temat przygotowań do przyjścia malucha .

A ja mam takie pytanie. Czy któraś z Was ma doświadczenie z poduszkam ciążowymi? Może ktoś korzystał już lub w poprzedniej ciąży? Planujecie zakup? Czytałam, ze fajnie odciąża kręgosłup, po porodzie może być przydatna też przy karmieniu. Ja mam zamiar sobie uszyć taką poduszkę tylko zastanawiam się w jakim kształcie i jakie rodzaj wypełnienia wybrać.
Ja mam takie duże C z wypełnieniem jak normalna poduszka, nie ten groszek czy co tam jest. Powiem Ci że uważam to za najlepszy zakup. Po porodzie karmilam z tym małego, było mi dużo łatwiej. Teraz jeszcze leży w szafie ale pewnie koło 20 tc wyciągnę:)

Ja dziś od 17tej jem właściwie cały czas :/ tylko wtedy mniej mnie mdli. Ostatnio w Lidlu mąż mi kupił bavarie limonka imbir - jak lekarstwo! Tylko już nie ma i nie mam pojęcia gdzie można to dostac.. Widzialyscie może gdzieś? Nawet internety już przekopalam i ni ma :(:(:(

reklama
Do góry