reklama
Siema Lenati! Ja znowu o te koty zapytam hahaha. Karmisz je surowym miesem? Czy jakos je przygotowujesz??? Kurcze ladne masz te koty kuszą kuszą. Ale chyba jak mi sie miejsce zwolni to zgarne bidulki ze schroniska....
W marcu jadę po dwie panny do adopcji i tez zaczynam szkolenie na hodowcę można bez ale jednak wole zacząć od wiedzy tak karmie je surowym suplementowanym mięsem - barf
Kurcze sliczne masz te koty! Czytalam o tym barfie kiedys, ale nigdy sie nie zdecydowalam. Kotki do adopcji to normalne dachowce??? To ile wtedy tych kotow bedziecie mieli w domu??? Kurcze ja sie troche martwie o mojego malego kota. Jak pojawila sie cora to kotka w depresje wpadla.... Mam nadzieje ze teraz to mniej stresowo przezyje...
Kurcze sliczne masz te koty! Czytalam o tym barfie kiedys, ale nigdy sie nie zdecydowalam. Kotki do adopcji to normalne dachowce??? To ile wtedy tych kotow bedziecie mieli w domu??? Kurcze ja sie troche martwie o mojego malego kota. Jak pojawila sie cora to kotka w depresje wpadla.... Mam nadzieje ze teraz to mniej stresowo przezyje...
Ja mam bzika na punkcie kotów. Także to nie to forum na dyskusje. Ale tak szybko , żeby reszta dziewczyn zła nie była Barf jest najlepszy wiesz co dajesz itd. Karmy w markecie nie posiadają mięsa ! A koty to mięsożercy tylko i wyłącznie . Marketowki maja pełno zbóż których koty najzwyczajniej w świecie nie trawią bo to nie kury no i barf wychodzi Taniej co tez nie trzeba ukrywać, jest zaleta maine coony do adopcji takie tez są pójdą do mojej siostry bo ja obecnie mam 4 i do sierpnia zostajemy w tym składzie kota tez trzeba przyzwyczaić do przyjścia do domu „ intruza „ bo jednak są terytorialne będzie dobrze poczytaj choćby w necie na temat przygotowań do przyjścia malucha .
Maridonna
Fanka BB :)
Ja mam takie duże C z wypełnieniem jak normalna poduszka, nie ten groszek czy co tam jest. Powiem Ci że uważam to za najlepszy zakup. Po porodzie karmilam z tym małego, było mi dużo łatwiej. Teraz jeszcze leży w szafie ale pewnie koło 20 tc wyciągnęA ja mam takie pytanie. Czy któraś z Was ma doświadczenie z poduszkam ciążowymi? Może ktoś korzystał już lub w poprzedniej ciąży? Planujecie zakup? Czytałam, ze fajnie odciąża kręgosłup, po porodzie może być przydatna też przy karmieniu. Ja mam zamiar sobie uszyć taką poduszkę tylko zastanawiam się w jakim kształcie i jakie rodzaj wypełnienia wybrać.
Limonkaaa88
Fanka BB :)
Lenati boskie te Twoje kiciusie
Ja dziś od 17tej jem właściwie cały czas :/ tylko wtedy mniej mnie mdli. Ostatnio w Lidlu mąż mi kupił bavarie limonka imbir - jak lekarstwo! Tylko już nie ma i nie mam pojęcia gdzie można to dostac.. Widzialyscie może gdzieś? Nawet internety już przekopalam i ni ma
reklama
Piękności!Zobacz załącznik 937299
W marcu jadę po dwie panny do adopcji i tez zaczynam szkolenie na hodowcę można bez ale jednak wole zacząć od wiedzy tak karmie je surowym suplementowanym mięsem - barf