reklama
Lenati boskie te Twoje kiciusie![]()
Piękności!
Dzięki dziewczyny. Skromnie powiem ze mi tez się podobają. Taka nasza obsesja
Jakie masz ph? Ja mam 9 [emoji33][emoji33] nic dr nie mowila na to. Hmmm może to z tego że malo pije?? [emoji848][emoji848]No i super extraposiedź ile trzeba i wracajcie do domu z instrukcją obsługi insuliny, a następna wizyta w szpitalu w sierpniu
Ja dziś morfologie robiłam i mam trochę podwyższone leukocyty. Czytam w necie że może tak być w ciąży ale j tak trzeba kontrolować. I PH moczu dość wysokie, nie wiem co może być przyczyną?
Śliczne masz te kotki [emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 937330
Dzięki dziewczyny. Skromnie powiem ze mi tez się podobają. Taka nasza obsesja![]()
paulina1994
Fanka BB :)
Zjadłam dziś prawie całą tyle, że studenckaZabierzcie to ode mnie [emoji23][emoji1787][emoji28]Zobacz załącznik 937283
paulina1994
Mnie naszczescie nie bolało jakoś mocno chwilowo to wszystko trwałoMnie też dziś ciągnie w dole brzucha, wzięłam nospe i leżę :/
paulina1994
Ja dziś w nagrodę skoczyłam na niewielkie zakupy
kupiłam sobie torebkę, biustonosz i tą oliwkę z babydream dziś już użyłam całkiem spoko
aaa i dostałam prezent dla maluszka, mówiłam, że jeszcze za wcześnie, ale szwagierka wychodzi z założenia, że musi być tylko dobrze i inaczej nie wolno myśleć
ale dostałam super kocyk, który można używać jako maty, z szeleszczącymi elementami, gryzakiem i innymi pierdołami jest śliczna naprawdę aż się rozczulam jak patrzę na te wszystkie rzeczy
no i nie powiem bo moja mama też super wczoraj zareagowała, bardzo się cieszyła i wnuczek albo wnuczka dostało na witaminki, ale chyba na pół roku z góry więc naprawdę super
chyba lepszego tygodnia być nie mogło
dobranoc :*
reklama
Kattrina
Ja też tak mam.. Zawsze po południu strzelę sobie drzemkę, a później spać nie mogę.Hej ja ostatnio cierpię na bezsenność ktoś też tak ma . Zasypiam dopiero koło 3 nad ranem
Zaraz 1, a ja dopiero skończyłam pisać sprawozdanie z I semestru. W poniedziałek mam radę. Wracam do pracy na ostatni tydzień, potem już idę na l4.