reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Współczuję Wam takich mocnych mdłości. Ja mam delikatne, jestem drażliwa na zapach perfum i nie mogę jeść za bardzo mięsa. Za to słodycze wchodzą najlepiej (a zazwyczaj nie jem)
Mam to samo! Staram się jednak pilnować, chociaż różnie to bywa. Od paru dni pojawiła mi się zgaga.
Wracam do was po tygodniowej przerwie. Wysypka i silny ból węzłów chłonnych ustąpiły, badania wszystkie porobione-ponoć silna alergia ale nie wiem na co. 🫣Dostałam pilne skierowanie do alergologa. Zobaczymy co wyjdzie 🤔
No i zaczęłam dzisiaj 8 tydzień 🥹 14.01 mam wizytę u ginekologa. Życzę Wam spokojnej niedzieli ❤️

Widziałam, że jak dziewczyny mają termin na koniec miesiąca to często dołączają do grup kolejnego miesiąca, czyli u Ciebie wrzesień.
Zastanów się, bo 4 tygodnie różnicy w ciąży to duża różnica :)
Zrozumiem, jeśli większość nie będzie czuła się komfortowo, żeby na tym etapie kogoś dorzucać, bo już chwilę tu ze sobą piszecie ☺️ Gdyby jednak to nie stanowiło kłopotu, to wolałabym zostać z Wami - widziałam, że część dziewczyn, też ma terminy na koniec miesiąca, a ja już naprawdę zdążyłam się trochę "zżyć" z Waszymi historiami, bo czytałam wątek długie godziny 😅 Nie byłam wcześniej na tym forum, jakoś przypadkiem tu trafiłam przez przeglądarkę, ale jak już trafiłam, to czuje, że super byłoby być częścią takiej społeczności 🙂 Także, rozumiem że dołączam późno, stąd oczywiście uszanuję Waszą wolę, jako już powstałej grupy - jeśli zdecydujecie, że nie czujecie się komfortowo z wpuszczaniem nowych osób na tym etapie, no to zrozumiem. Ale jeszcze póki co, pozwolę sobie pozostać, bo jeśli jest możliwość dołączenia tutaj, to chciałabym pozostać z Wami :)

reklama
Zrozumiem, jeśli większość nie będzie czuła się komfortowo, żeby na tym etapie kogoś dorzucać, bo już chwilę tu ze sobą piszecie ☺️ Gdyby jednak to nie stanowiło kłopotu, to wolałabym zostać z Wami - widziałam, że część dziewczyn, też ma terminy na koniec miesiąca, a ja już naprawdę zdążyłam się trochę "zżyć" z Waszymi historiami, bo czytałam wątek długie godziny 😅 Nie byłam wcześniej na tym forum, jakoś przypadkiem tu trafiłam przez przeglądarkę, ale jak już trafiłam, to czuje, że super byłoby być częścią takiej społeczności 🙂 Także, rozumiem że dołączam późno, stąd oczywiście uszanuję Waszą wolę, jako już powstałej grupy - jeśli zdecydujecie, że nie czujecie się komfortowo z wpuszczaniem nowych osób na tym etapie, no to zrozumiem. Ale jeszcze póki co, pozwolę sobie pozostać, bo jeśli jest możliwość dołączenia tutaj, to chciałabym pozostać z Wami :)
ja mysle ze jeszcze jak najbardziej powinnismy przyjmowac dziewczyny :) to naprawde poczatki :D przed nami dlugie miesiac ejeszcze ;))

Do góry