reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
dokładnie , jedyne mnie pociesza że serduszko bije i ten skok córki na brzuch nie uszkodził malucha , brzuch pobili i pewnie z czasem przejdzie .No dokładnie. @Mama23????? więcej się strachu tam najesz nic pożytku z przebywania tam...
Mama23?????
poboli *dokładnie , jedyne mnie pociesza że serduszko bije i ten skok córki na brzuch nie uszkodził malucha , brzuch pobili i pewnie z czasem przejdzie .
wiolaho
już jest?Dziewczyny z wątku ogólnego, które były na liście, zapraszamy na prywatny
Mama23?????
Dziewczyny które się udzielały a nie są na liście to niech napiszą
Mam to samo! Staram się jednak pilnować, chociaż różnie to bywa. Od paru dni pojawiła mi się zgaga.Współczuję Wam takich mocnych mdłości. Ja mam delikatne, jestem drażliwa na zapach perfum i nie mogę jeść za bardzo mięsa. Za to słodycze wchodzą najlepiej (a zazwyczaj nie jem)
Wracam do was po tygodniowej przerwie. Wysypka i silny ból węzłów chłonnych ustąpiły, badania wszystkie porobione-ponoć silna alergia ale nie wiem na co. Dostałam pilne skierowanie do alergologa. Zobaczymy co wyjdzie
No i zaczęłam dzisiaj 8 tydzień 14.01 mam wizytę u ginekologa. Życzę Wam spokojnej niedzieli
Fifiifabio
Początkująca w BB
Dziewczyny które się udzielały a nie są na liście to niech napiszą
Fifiifabio
Początkująca w BB
Ja nie wiem czy jestem na liście :-)
Zrozumiem, jeśli większość nie będzie czuła się komfortowo, żeby na tym etapie kogoś dorzucać, bo już chwilę tu ze sobą piszecie Gdyby jednak to nie stanowiło kłopotu, to wolałabym zostać z Wami - widziałam, że część dziewczyn, też ma terminy na koniec miesiąca, a ja już naprawdę zdążyłam się trochę "zżyć" z Waszymi historiami, bo czytałam wątek długie godziny Nie byłam wcześniej na tym forum, jakoś przypadkiem tu trafiłam przez przeglądarkę, ale jak już trafiłam, to czuje, że super byłoby być częścią takiej społeczności Także, rozumiem że dołączam późno, stąd oczywiście uszanuję Waszą wolę, jako już powstałej grupy - jeśli zdecydujecie, że nie czujecie się komfortowo z wpuszczaniem nowych osób na tym etapie, no to zrozumiem. Ale jeszcze póki co, pozwolę sobie pozostać, bo jeśli jest możliwość dołączenia tutaj, to chciałabym pozostać z WamiWidziałam, że jak dziewczyny mają termin na koniec miesiąca to często dołączają do grup kolejnego miesiąca, czyli u Ciebie wrzesień.
Zastanów się, bo 4 tygodnie różnicy w ciąży to duża różnica
reklama
ja mysle ze jeszcze jak najbardziej powinnismy przyjmowac dziewczyny to naprawde poczatki przed nami dlugie miesiac ejeszcze )Zrozumiem, jeśli większość nie będzie czuła się komfortowo, żeby na tym etapie kogoś dorzucać, bo już chwilę tu ze sobą piszecie Gdyby jednak to nie stanowiło kłopotu, to wolałabym zostać z Wami - widziałam, że część dziewczyn, też ma terminy na koniec miesiąca, a ja już naprawdę zdążyłam się trochę "zżyć" z Waszymi historiami, bo czytałam wątek długie godziny Nie byłam wcześniej na tym forum, jakoś przypadkiem tu trafiłam przez przeglądarkę, ale jak już trafiłam, to czuje, że super byłoby być częścią takiej społeczności Także, rozumiem że dołączam późno, stąd oczywiście uszanuję Waszą wolę, jako już powstałej grupy - jeśli zdecydujecie, że nie czujecie się komfortowo z wpuszczaniem nowych osób na tym etapie, no to zrozumiem. Ale jeszcze póki co, pozwolę sobie pozostać, bo jeśli jest możliwość dołączenia tutaj, to chciałabym pozostać z Wami
Podziel się: