reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Ja też już po.
Przedstawiam Wam moją fasoleczkę. Moje całe 2,06cm szczęścia ma już nóżki i raczki, widziałam bijące serduszko. [emoji171]
Muszę powtórzyć TSH, bo za wysokie i mocz, bo za wysokie leukocyty. Poza tym reszta wyników w normie. Lekarz na mdłości polecił mi opaski na nadgarstki. Mąż właśnie pojechał do apteki.
Dostałam skierowanie na badania prenatalne, na które już dawno się zapisałam.
Lenati super, że u Ciebie też wszystko w porządku. Trzymam kciuki za kolejne wizyty.
IMG_20190102_175714.jpeg

reklama
Ja wizyte mam jednak w pt wiec to bedzie 5+6 - nie spodziewam sie wtedy serduszka ale zaświadczenie o ciąży bede miec chociaż i powiem, że chce od lutego isc na L4. Albo nawet z końcem stycznia. Dzis w pracy mnie tak muli... lekka zgaga nawet doszła :/ koszmar.

Witam serdecznie:) dołączam do wątku co prawda nie mam jeszcze dokładnego terminu ale też zobaczyłam swoje dwie kreseczki w grudniu dokładnie to był 2 .12 :) na pierwszej wizycie nie było pęcherzyka dziś jestem po wizycie i co się okazuje są pęcherzyki nawet dwa oba mają w sobie pulsujące punkciki :) doda że jestem po zabiegu ciąża obumarła 9 tc. Marzyłam żeby znów się udało ale bliźniaki to już mega szok mam nadzieję że dotrwam do końca

Ja już po pierwszych badaniach krwi i moczu zobaczymy jakie będą wyniki.. Nie dopytalam w sumie powiedziała babka tylko że na HIV to za piec dni i do odbioru osobiście w okienku ;) a reszta myślę że pojawi się już na necie ale mam nadzieję że jak pójdę po HIV to mi potem wszystko wydrukuj do lekarza żebym mogła zabrać i mu pokazać :) zapłaciłam 308.75zl za badania prócz gupy krwi bo to mam ;)
Mnie jutro bedzie czekac ta przyjemnosc wydania kupy siana za krew ...

Ja też już po.
Przedstawiam Wam moją fasoleczkę. Moje całe 2,06cm szczęścia ma już nóżki i raczki, widziałam bijące serduszko. [emoji171]
Muszę powtórzyć TSH, bo za wysokie i mocz, bo za wysokie leukocyty. Poza tym reszta wyników w normie. Lekarz na mdłości polecił mi opaski na nadgarstki. Mąż właśnie pojechał do apteki.
Lenati super, że u Ciebie też wszystko w porządku. Trzymam kciuki za kolejne wizyty. Zobacz załącznik 929758
Jakie cudo zakochana jestem taki mały misiaczek :) :) :)

Ja też już po.
Lenati super, że u Ciebie też wszystko w porządku. Trzymam kciuki za kolejne wizyty. Zobacz załącznik 929758
Piękny maluszek [emoji4]

reklama
Do góry