reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Ja też już po.
Przedstawiam Wam moją fasoleczkę. Moje całe 2,06cm szczęścia ma już nóżki i raczki, widziałam bijące serduszko. [emoji171]
Muszę powtórzyć TSH, bo za wysokie i mocz, bo za wysokie leukocyty. Poza tym reszta wyników w normie. Lekarz na mdłości polecił mi opaski na nadgarstki. Mąż właśnie pojechał do apteki.
Dostałam skierowanie na badania prenatalne, na które już dawno się zapisałam.
Lenati super, że u Ciebie też wszystko w porządku. Trzymam kciuki za kolejne wizyty.
IMG_20190102_175714.jpeg

reklama
Ja wizyte mam jednak w pt wiec to bedzie 5+6 - nie spodziewam sie wtedy serduszka ale zaświadczenie o ciąży bede miec chociaż i powiem, że chce od lutego isc na L4. Albo nawet z końcem stycznia. Dzis w pracy mnie tak muli... lekka zgaga nawet doszła :/ koszmar.

Witam serdecznie:) dołączam do wątku co prawda nie mam jeszcze dokładnego terminu ale też zobaczyłam swoje dwie kreseczki w grudniu dokładnie to był 2 .12 :) na pierwszej wizycie nie było pęcherzyka dziś jestem po wizycie i co się okazuje są pęcherzyki nawet dwa oba mają w sobie pulsujące punkciki :) doda że jestem po zabiegu ciąża obumarła 9 tc. Marzyłam żeby znów się udało ale bliźniaki to już mega szok mam nadzieję że dotrwam do końca

Ja już po pierwszych badaniach krwi i moczu zobaczymy jakie będą wyniki.. Nie dopytalam w sumie powiedziała babka tylko że na HIV to za piec dni i do odbioru osobiście w okienku ;) a reszta myślę że pojawi się już na necie ale mam nadzieję że jak pójdę po HIV to mi potem wszystko wydrukuj do lekarza żebym mogła zabrać i mu pokazać :) zapłaciłam 308.75zl za badania prócz gupy krwi bo to mam ;)
Mnie jutro bedzie czekac ta przyjemnosc wydania kupy siana za krew ...

Ja też już po.
Przedstawiam Wam moją fasoleczkę. Moje całe 2,06cm szczęścia ma już nóżki i raczki, widziałam bijące serduszko. [emoji171]
Muszę powtórzyć TSH, bo za wysokie i mocz, bo za wysokie leukocyty. Poza tym reszta wyników w normie. Lekarz na mdłości polecił mi opaski na nadgarstki. Mąż właśnie pojechał do apteki.
Lenati super, że u Ciebie też wszystko w porządku. Trzymam kciuki za kolejne wizyty. Zobacz załącznik 929758
Jakie cudo zakochana jestem taki mały misiaczek :) :) :)

Ja też już po.
Lenati super, że u Ciebie też wszystko w porządku. Trzymam kciuki za kolejne wizyty. Zobacz załącznik 929758
Piękny maluszek [emoji4]

reklama
Do góry