reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Ja też już po.
Przedstawiam Wam moją fasoleczkę. Moje całe 2,06cm szczęścia ma już nóżki i raczki, widziałam bijące serduszko. [emoji171]
Muszę powtórzyć TSH, bo za wysokie i mocz, bo za wysokie leukocyty. Poza tym reszta wyników w normie. Lekarz na mdłości polecił mi opaski na nadgarstki. Mąż właśnie pojechał do apteki.
Dostałam skierowanie na badania prenatalne, na które już dawno się zapisałam.
Lenati super, że u Ciebie też wszystko w porządku. Trzymam kciuki za kolejne wizyty. Zobacz załącznik 929758
Gratulacje!
Witam serdecznie:) dołączam do wątku co prawda nie mam jeszcze dokładnego terminu ale też zobaczyłam swoje dwie kreseczki w grudniu dokładnie to był 2 .12 :) na pierwszej wizycie nie było pęcherzyka dziś jestem po wizycie i co się okazuje są pęcherzyki nawet dwa oba mają w sobie pulsujące punkciki :) doda że jestem po zabiegu ciąża obumarła 9 tc. Marzyłam żeby znów się udało ale bliźniaki to już mega szok mam nadzieję że dotrwam do końca
Pieknie! Mamy bliźniaki na wątku :)

reklama
Witam serdecznie:) dołączam do wątku co prawda nie mam jeszcze dokładnego terminu ale też zobaczyłam swoje dwie kreseczki w grudniu dokładnie to był 2 .12 :) na pierwszej wizycie nie było pęcherzyka dziś jestem po wizycie i co się okazuje są pęcherzyki nawet dwa oba mają w sobie pulsujące punkciki :) doda że jestem po zabiegu ciąża obumarła 9 tc. Marzyłam żeby znów się udało ale bliźniaki to już mega szok mam nadzieję że dotrwam do końca

Jejku ale super!!!! Ciąża bliźniacza [emoji173]️ Bóg was błogosławił podwójnie za tamta stratę. Trzymajcie sie w spokoju. Gratuluje podwójnie! [emoji177]

O jacie ! Gratulacje.

Podwójne gratulacje[emoji4]

Dziewczyny super maluszki Wasze

Mama Monia-witamy i gratuluję :) pierwsze bliźniaki na grupie super

A tka sobie myślę że toxo ja mam ujemne czyli nie miałam nigdy to w sumie niebezpieczne więc najlepiej nie mieć w ciąży nie?

A tka sobie myślę że toxo ja mam ujemne czyli nie miałam nigdy to w sumie niebezpieczne więc najlepiej nie mieć w ciąży nie?

Tak lepiej nie mieć !!!! Przestrzegaj zasady higieny myj dokładnie owoce warzywa.

No dokladnie, najlepiej sie w ciazy nie zarazic. Pamietaj o dokladnym myciu warzyw i owocow i czesto myj rece:)

reklama
Do góry