Tak magiczny czas! Z jakiego miasta jesteś? Ja Kraków są jeszcze jakieś mamusie z Krakowa?Ooo witamy, mamy identyczny termin i prawdopodobnie podobną przeszłość. Jest jakiś magiczny czas... Wielu nam się udało właśnie teraz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak magiczny czas! Z jakiego miasta jesteś? Ja Kraków są jeszcze jakieś mamusie z Krakowa?Ooo witamy, mamy identyczny termin i prawdopodobnie podobną przeszłość. Jest jakiś magiczny czas... Wielu nam się udało właśnie teraz.
Dziewczyny ja tez 13.08 i wierzę, ze to będzie bardzo szczęśliwa 13Ooo witamy, mamy identyczny termin i prawdopodobnie podobną przeszłość. Jest jakiś magiczny czas... Wielu nam się udało właśnie teraz.
Ja co prawda nie z Krakowa, bo 3 lata tenu sie przeprowadziliśmy 50 km, ale leczenie, ciaze i mam nadzieję szczesliwy poród w KrkTak magiczny czas! Z jakiego miasta jesteś? Ja Kraków są jeszcze jakieś mamusie z Krakowa?
Fajnie! Ja jestem na etapie wyboru lekarza i ewentualnie szpitala. Jakieś rady?Ja co prawda nie z Krakowa, bo 3 lata tenu sie przeprowadziliśmy 50 km, ale leczenie, ciaze i mam nadzieję szczesliwy poród w Krk
Koleżanka poleciła mi dr Orłowskiego, który pracuje w Ujastku. Byłam na pierwszej wizycie - super lekarz, dokładnie wszystko tłumaczy, rysuje itp. Jeśli nic się nie zmieni to zostaje u niego. Rodzić też bym chciała na Ujastku - najlepsze opinie znajomych + wjeżdzam do Krk od strony Huty, więc mam najbliżej.Fajnie! Ja jestem na etapie wyboru lekarza i ewentualnie szpitala. Jakieś rady?
Ja mieszkam ok 70km od PoznaniaDziewczyny a moze ktoras jest z okolic Poznania lub Pily?