reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Aaaaaaaa

Myślałam, że się skusiłaś na testy z sody i z kapusty:-D

W poprzedniej ciąży moje przeczucia były trafne, ale nie miałam ich tak szybko.

reklama
Zapominajka, Mendi - ja tez wiem, ze u mnie jajka kochane beda ;) robilismy chlopca i wg wszystkich opracowan naukowych, owulacji i wyliczania co do godziny to ma byc Chlopak :)

Za kilka(nascie) tygodni sie przekonamy :)

Ja też jeszcze nie mam.
Na razie w nerwach i z niecierpliwością czekam na wizytę u gina. No i na 14 bo wtedy powiem tatusiowi ;-)

ale sie dzis rozpisalyscie:))
a ja nadal jestem senna i senna i senna i caly czas spie:)
ja czuje, ze to chlopczyk ale osobiscie bym chciala dziewczynke
ale nadal licze na to, ze ta druga fasolka sie gdzies schowala i to bedzie parka:)

jak tam (nie)spiochy?
Dzieciaczki spia, wiec w koncu, po dlugim dniu, ciszaaaa .....
maz sie zajal iPhonem i tez cicho siedzi:)

Zapominajka, Mendi - ja tez wiem, ze u mnie jajka kochane beda ;) robilismy chlopca i wg wszystkich opracowan naukowych, owulacji i wyliczania co do godziny to ma byc Chlopak :)

Za kilka(nascie) tygodni sie przekonamy :)
tak na 100% to za 8 miesiecy:) zawsze sie moze zdarzyc pomylka i ani sprzet ani lekarz pewnosci nei dadza.

witam dawno mnie tu u was nie było...ja tez spodziewam sie dzidziusia na pażdziernik :-)

...jesli chodzi o płeć dzicka to ostatnio znalazłam na necie test ktory wskazuje plec dziedziusia podobno juz od 10 tyg ciaży.Ja osobiescia nie bardzo w to wierze ale...;-) podaje link -Test na płeć dziecka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zapominajka Tak, tyle razy byłam u ginekologa. Pierwsze potwierdzenie ciąży. Coś mu się nie zgadzał wiek ciąży wg miesiączki i wielkość pęcherzyka wiec poprosił mnie na dokładniejsze badanie lepszym aparatem. I druga wizyta i znowu usg. Później wizyta w gabinecie państwowym po skierowanie na badania i znów sprawdzał czy wszystko ok. W międzyczasie moje omdlenie i wizyta u lekarza pt jak sobie z tym radzić i jego odpowiedź - skierowanie do szpitala. Którego przyznaje się po konsultacji w domu nie zrealizowałam. No i wizyta z wynikami krwi i moczu w ostatni wtorek - widziałam już mrugające serduszko i śmialiśmy się z doktorem że teraz właśnie Groszek traci ogonek. :)
U mnie jest różnie, np teraz czuję się świetnie a rano było raczej kiepsko. Po południu mi bardzo słabo - piję rozpuszczalną kawę. Cały dzień po łyżeczce bo nie lubię kawy. :-) I ciągle coś przegryzam, jem, albo kończę jeść. Jedynie to działa jako tako na mdłości. Do imbiru się jeszcze nie przekonałam.

Do góry