reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Kaka - no jasne że przygarniemy .... widze że robiłaś nord testa ... mój ulubiony bo na nim wychodzą ładne kreseczki :tak:

dziubus - witamy witamy :-)

reklama
Widzę że co raz więcej nas tu jest. Witam nowe październikowe wystarane :-)

Temat imion poruszony widzę, zatem i ja coś dorzucę. Wybraliśmy Marcelinkę i Fabianka a chłopcy zatwierdzili :-D

ja uwielbiam myśleć o imionach ... w poprzedniej ciąży zmieniałam imiona jak w kalejdoskopie aż w końcu mąż wybrał i powiedział ze takie będzie i juz :-D .... na daną chwilę podoba mi się dla chłopca Julek a dla dziewczynki Liljanka :-)

Piękne kreski to prawda. W pierwszej ciąży kreska była ledwo widoczna ale to był inny test.
Nogi mi się trzęsą ze strachu. Niezbyt dobry moment akurat u mnie na bycie mamą, ale w sumie nigdy nie jest dobry...
Poród mnie przeraża, wolgóle to huśtawkę nastrojów mam. Nic trzeba się oswajać;-))

jesli chodzi o imiona to bede myslec jak zobacze serduszko, a dopiero za 2 tyg wizyta, a teraz chodze jak na szpilkach i sie stresuje co tam u kropeczki slychac i jak sie rozwija. w pn zbadam bete i moze sie troche uspokoje:)

Lorelain Liljana tez mi sie podoba:) o imionach myslalam przed ciążą, a teraz nie chce zapeszac i nie chce myslec:)

ciekawe czy ten test na plec sprawdza sie, bo jednak troche kosztuje, to tak szkoda te 120zl wydac:)
ale jak beta bedzie w pn ladna to chyba sie skusze i zamowie:)

Witajcie.

2h temu zrobiłąm test i :
Zobacz załącznik 435469

No i wychodzi 17 październik.

Przygarniecie mnie?;-)
super, gratulacje:)

Witam
Można do was nieśmiało podłączyć się?:-)
oczywiscie:)
wyslijscie swoje dane, aby dolozyc do listy pazdziernikowych mam:-D

ja uwielbiam myśleć o imionach ... w poprzedniej ciąży zmieniałam imiona jak w kalejdoskopie aż w końcu mąż wybrał i powiedział ze takie będzie i juz :-D .... na daną chwilę podoba mi się dla chłopca Julek a dla dziewczynki Liljanka :-)
liljanka to moja "przyszywana" corcia najstarsza:) a tak powaznie, to taka "nie-kuzynka" (piata woda po kisielu), ktora mieszkala z nami 4 miesiace i opiekowala sie Adasiem, jak wrocilam do pracy. Tak sie przyzwyczailismy, ze mowi, ze to nasza najstarsza corka (super, bo jest 8 lat ode mnei mlodsza:szok:)

a Wy ciagle o imionach...moze zdecydujemy sie na Alexander (tudziez Alexandra):confused:... tak teraz pomyslalam, ze to ladne imie i mega international:)

dzwonilam do szpitala, niestety moja polozna juz tam nie pracuje:-( ciaze bedzie prowadzic inna ktora znam, wizyta 19 marca, a usg i krew na choroby genetyczne 4 kwietnia

Kaka, Dziubus witajcie i rozgosccie sie :) gratulacje!

Dziubus - czemu lezysz caly czas? Dobrze sie czujesz?

Palu - tak, robilismy zgodnie z instrukcjami!! Takze mamy az 50% szans na chlopca!! ;) hehe

U nas z imieniem dla dziewuszki nie ma problemu, od zawsze wiedzielismy, ze bedzie Oliwia albo Julia, dla chlopca bardzo podoba mi sie Nikodem, ale moj K zapiera sie nogami i rekami ;)

Wiecie co dziewczyny ja to mam takie mieszane uczucia w stosunku do tego jak ja podchodze do ciazy, wiem, ze tyle ludzi sie stara i musi dlugo czekac na dzidzie, a nam sie udalo za pierwszym podejsciem i cieszymy sie jak glupki, ale mi ta wielka radosc zacmiewa zamartwianie sie o fasolke, nie wiem, wszystkie tak macie? Podbrzusze mnie czasem kluje, krzyz boli, a ja zaraz panikuje czy wszystko jest w porzadku :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam nowe przyszłe mamusie i gratuluję!
Ja narazie nie mam przeczuć, chociaż ostatnio śniło mi się że będzie dziewczynka. Ale jak to ze snami, tak samo śniło mi się ostatnio że będą bliźniaki :-D
Na temat imion jeszcze nie rozmawialiśmy i ciężko będzie dojść do porozumienia :-)
aguga czyli teraz ty będziesz listę prowadziła? Bo ja nie wiem co mam zrobić ze swoją. Ja miałam ją wstawić jako osobny temat ale syneczki i Antylopka pisały coś o moderatorze, więc się wstrzymałam.

reklama
Do góry