reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Aaaaaaaa

Myślałam, że się skusiłaś na testy z sody i z kapusty:-D

W poprzedniej ciąży moje przeczucia były trafne, ale nie miałam ich tak szybko.

reklama
Zapominajka, Mendi - ja tez wiem, ze u mnie jajka kochane beda ;) robilismy chlopca i wg wszystkich opracowan naukowych, owulacji i wyliczania co do godziny to ma byc Chlopak :)

Za kilka(nascie) tygodni sie przekonamy :)

Ja też jeszcze nie mam.
Na razie w nerwach i z niecierpliwością czekam na wizytę u gina. No i na 14 bo wtedy powiem tatusiowi ;-)

ale sie dzis rozpisalyscie:))
a ja nadal jestem senna i senna i senna i caly czas spie:)
ja czuje, ze to chlopczyk ale osobiscie bym chciala dziewczynke
ale nadal licze na to, ze ta druga fasolka sie gdzies schowala i to bedzie parka:)

jak tam (nie)spiochy?
Dzieciaczki spia, wiec w koncu, po dlugim dniu, ciszaaaa .....
maz sie zajal iPhonem i tez cicho siedzi:)

Zapominajka, Mendi - ja tez wiem, ze u mnie jajka kochane beda ;) robilismy chlopca i wg wszystkich opracowan naukowych, owulacji i wyliczania co do godziny to ma byc Chlopak :)

Za kilka(nascie) tygodni sie przekonamy :)
tak na 100% to za 8 miesiecy:) zawsze sie moze zdarzyc pomylka i ani sprzet ani lekarz pewnosci nei dadza.

witam dawno mnie tu u was nie było...ja tez spodziewam sie dzidziusia na pażdziernik :-)

...jesli chodzi o płeć dzicka to ostatnio znalazłam na necie test ktory wskazuje plec dziedziusia podobno juz od 10 tyg ciaży.Ja osobiescia nie bardzo w to wierze ale...;-) podaje link -Test na płeć dziecka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zapominajka Tak, tyle razy byłam u ginekologa. Pierwsze potwierdzenie ciąży. Coś mu się nie zgadzał wiek ciąży wg miesiączki i wielkość pęcherzyka wiec poprosił mnie na dokładniejsze badanie lepszym aparatem. I druga wizyta i znowu usg. Później wizyta w gabinecie państwowym po skierowanie na badania i znów sprawdzał czy wszystko ok. W międzyczasie moje omdlenie i wizyta u lekarza pt jak sobie z tym radzić i jego odpowiedź - skierowanie do szpitala. Którego przyznaje się po konsultacji w domu nie zrealizowałam. No i wizyta z wynikami krwi i moczu w ostatni wtorek - widziałam już mrugające serduszko i śmialiśmy się z doktorem że teraz właśnie Groszek traci ogonek. :)
U mnie jest różnie, np teraz czuję się świetnie a rano było raczej kiepsko. Po południu mi bardzo słabo - piję rozpuszczalną kawę. Cały dzień po łyżeczce bo nie lubię kawy. :-) I ciągle coś przegryzam, jem, albo kończę jeść. Jedynie to działa jako tako na mdłości. Do imbiru się jeszcze nie przekonałam.

Do góry