reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

-Lorelain- wlasnie jutro ide do innego lekarza, tamta mnie ciagle uspokajala bo w sumie mialam plamienia po badaniu a tak to juz sie z nia nie widzialam czyli od 01.02 ten lekarz do ktorego ide to znajomy wiec poprosze go aby mi cos przepisal najbardziej niepokoja mnie te bule brzucha bo plamienie nie jest intensywne i czytalam ze do 10 dni moze sie utrzymac no a ta lekarka u ktorej bylam kazala mi lezec, a niestety otatnio nie mialam jak... to teraz oby do jutra do 18

reklama
Chciałam poodpisywać ,ale za dużo nastukałyście i nie dam rady bo zapomniałam :crazy:
Belka prześlij mi swoje dane na pw ,konto masz na Fb czy na Nk?Zaproszenie bym Ci wysłała
T_yna witaj .Ja nie robiłam testu i robić nie będę :-D
Co do imion to ja jeszcze nie myślałam.Jedyne o czym teraz myślę to czy fasolka jest i czy wsio ok.Później będziemy myśleć, chociaż dla dziewczynki będzie łatwo gorzej dla chłopca
Pisałyście też o liście to wiem,że na innych forach taka lista znajduje się na pierwszej stronie tematu i będzie kilkakrotnie poprawiana

ja dzis nie dam rady testu zrobic mam co chwile klientów ..jednak ja gimnastykować sie nie dam rady wiec im film puszczam :szok: Moj luby wybral juz imie jeszcze zanim byly podejrzenia hehe twierdzil ze to tak na wszelki wypadek:) dla dziewczynki Julia a dla chłopca Dawidek:-) dziewczyny powiedzcie mi czy was tez boli brzuszek ? z reguł nie jestem panikarą ale mam małego stresika:) i te zawroty glowy ostatnio mało sie nie przewrócilam hehe kurcze w duszy tak bardzo sie ciesze ... ale boje sie ze za szybko ta radosc jest...

tyna - mnie brzuch bolał na początku i miałam omdlenia a teraz to juz nic ... jedynie lekkie mdłości.

zadzwoniła mama (mieszka w Niemczech) i mówie jej że byłam wczoraj u lekarza i że teraz mam "dwa serca" no to nie skumała i myślała że chora jestem , a ja mówie "mama no w ciąży jestem"...a ona znowu przerażenie " bliźniaki?" mówie "nie no jedno moje a drugie dziecka" :-D:-D:-D:-D:-D no to sobie pogadałyśmy :rofl2:

i te zawroty glowy ostatnio mało sie nie przewrócilam hehe kurcze w duszy tak bardzo sie ciesze ... ale boje sie ze za szybko ta radosc jest...
w trzecim miesiacu w ciazy z synkiem zemdlalam w pracy, niezle, co?? koleznaka wiedziala ze jestem w ciazy, ale lekarz nie i chcial mi zaraz badania robic... mialysmy ubaw. Maryse tylko powiedzial - nie mialysmy czasu na kawe, wypijemy i bedzie ok, tutaj straaaasznie duszno, hhe
P.S Przepraszam za brak polskich znakow..
nie przejmuj sie, ja ich nie mam:)

Portia Ja praktycznie co wizytę (a tak się jakoś złożyło że już chyba 5 razy byłam u mojego gina) mam usg. Ktoś kiedyś napisał, że póki co nie wykryli żeby to szkodziło, ale kto wie. Za 10 lat mogą powiedzieć co innego.
Ja się jednak nie wzbraniam gdy mam zobaczyć mojego Groszka. Troszkę mnie to uspokaja, że się rozwija i jest większy. No i sam widok pozwala się przyzwyczaić do myśli, że naprawdę jestem w ciąży. :)
zartujesz? 5 razy bylas odkad wiesz, ze jestes w ciazy??
ja mam zamiar miec usg 3 razy, moze 4 i tyle.

Antylopka - trzymam kciuki za wyniki bety :tak:
beta potwierdzila: 5-6 tydzien:)

Cute-032-Sleeping-032-Babies_big.jpg

MAMA TERMIN WIEK PŁEĆ IMIĘ TERMIN
PASCA 1.10.2012 29
BELLKA 1.10.2012 23
LORELAIN 2.10.2012 26
MAMBA_2008 3.10.2012 26
AGUGA06 6.10.2012 27
MARAND 6.10.2012 28
PALU_nr1 8.10.2012 27
DORE297 8.10.2012 30
AZOREK84 9.10.2012
ANTYLOPKA 10.10.2012 29
MENDI 10.10.2012 26 synek
SYNECZKI3 13.10.2012 26

Lorelain dobre hehe.
Belka liste można w takim sensie zrobić co????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lorelain można i dodać,ale to za dużo roboty będzie dla tej co to poprowadzi bo trza to wszystko uaktualniać.Myślę,że zamiast tego można dodać pierwsze ruchy

dziewczyny a myślałyście już o imionach ? macie jakieś swoje typy? ;-)
no to jest moje pierwsze dziecię więc o imonach już myślałam ohohohooho więc mam :-)

tyna - mnie brzuch bolał na początku i miałam omdlenia a teraz to juz nic ... jedynie lekkie mdłości.

zadzwoniła mama (mieszka w Niemczech) i mówie jej że byłam wczoraj u lekarza i że teraz mam "dwa serca" no to nie skumała i myślała że chora jestem , a ja mówie "mama no w ciąży jestem"...a ona znowu przerażenie " bliźniaki?" mówie "nie no jedno moje a drugie dziecka" :-D:-D:-D:-D:-D no to sobie pogadałyśmy :rofl2:

no faktyczni pogadałyście sobie:-D

Zobacz załącznik 435150

MAMA TERMIN WIEK PŁEĆ IMIĘ TERMIN
PASCA 1.10.2012 29
BELLKA 1.10.2012 23
LORELAIN 2.10.2012 26
AGUGA06 6.10.2012 27
MARAND 6.10.2012 28
PALU_nr1 8.10.2012 27
DORE297 8.10.2012 30
AZOREK84 9.10.2012
ANTYLOPKA 10.10.2012 29
MENDI 10.10.2012 26 synek
SYNECZKI3 13.10.2012 26

Fajne to tylko mnie tam nie ma:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witajcie

cały czas was podczytuję ale brak weny do pisania. i brak w ogóle energii do czegokolwiek. mam nadzieje że to chwilowe i wkrótce zagoszczę tu na dobre.
u mnie objawów też w sumie brak. powoli wraca mi apetyt. i czasem mnie muli ale bardzo delikatnie. zobaczymy co przyniosą kolejne dni

Do góry