reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Mamba a wysyłałas dane bo Bella zbierała na pw i ją uzupełniała .Prześlij mi na pw do dopisze :-)

reklama
Mamba - moze jakis chlodny oklad? Nawet recznik zmoczony chlodna woda moze Ci ulge przyniesc

Mi moje placze i smutki przeszly troche, wykonczy mnie ta hustawka emocjonalna - raz wszystko widze na czarno, to znow na rozowo eh ;)

Mnie naszla ochota na kluski śląskie przed chwila, tylko mialam niezly orzech do zgryzienia: czy zjesc je z cukrem czy z kapusta kiszona...
Werdykt: polowe zjadlam z kapusta a polowe na slodko :) obym tylko nie odchorowala hehe

A jak Wam wieczorek mija?

Mnie naszla ochota na kluski śląskie przed chwila, tylko mialam niezly orzech do zgryzienia: czy zjesc je z cukrem czy z kapusta kiszona...
Werdykt: polowe zjadlam z kapusta a polowe na slodko :) obym tylko nie odchorowala hehe

A jak Wam wieczorek mija?

Cały dzień marzyła mi się pizza z dużą ilością pieczarek:baffled: I w końcu przed chwilą wpałaszowałam 3 wielkie kawałki:dry:

Czemu nie mam zachcianek na jakiegoś brokuła albo marchew:-D

Teraz zasiadłam na kanapie i skacze po kanałach:tak:Uff jak dobrze.

No ja sie niby cieszylam, ze nie mam Ochoty na slodkie za bardzo...kiedy zdalam sobie sprawe, ze jesli juz mi sie cos zamarzy to...tluste ;) takze nie lepiej niz slodkie, w ogole u mnie z apetytem troche nie bardzo, niby robie sie glodna, ale nie tak jak kiedys, ze musialam zamowic sobie jakies fastfoody albo zjesc podwojna porcje czegos :O w ogole od udanego bobosexu schudlam 5kg!! (ps. Spokojnie mam z czego chudnac ;)

Mi sie wydaje, ze to tak w psychice sie przestawia, ze wiesz, ze jest ta Fasolinka i chcesz dla niej jak najlepiej, wiec odzywiasz sie "z glowa" :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja narzekałam że mi objawy przeszły...no to wieczorem złapały mnei zawroty głowy tak że się ścian łapałam a na koniec przytulałam porcelane .... teraz czekam na przyjaciół bo robimy mojemu mężowi niespodziankę z okazji jego urodzin i troche sobei dzisiaj posiedzimy, pogadamy...

Cześc kobietki. Naskrobałyście strasznie dużo, a ja nawet nie mam kiedy nadrobić.

Kiepska cos jestem dzisiaj. I coś mi się wydaje, że dziś znowu szybciutko udam się spać;-)

Witajcie kochane.. i ja nieśmiało się przyłączę..
termin 13.10.2012 beta w środę 577 więc ok.
Z objawów to kosmiczna senność, zmęczenie i bolące piersi
U gina już byłam,coś tam się na USG majaczyło i dostałam długą listę badań, w laboratorium podliczyli na 226zł ale to dopiero za2tyg.
Trzymam kciukasy za wszystkie :)

Witaj Mina.
Pierwsze badania są niestety drogie, ale potem siuśki i krew, a jedynie od czasu do czasu jakiś bonus:tak:

Teraz dopiero spojrzałam na listę naszych mamuś:-D

Mendi skąd wiesz, że to będzie synek?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zapominajka nie wiem, zanim zrobilam test snilo mi sie ze mam dziecko i to byl chlopiec, no i takie mam przeczucie, ale wolalabym dziewczynke:) Czesto sprawdzaja mi sie sny ;-)

Do góry