reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ja dzisiaj obudziałam się z tak boloącymi cycami że aż wyłam z bólu. Nie wiem jak sobie z tym poradzić
K
krak8686
Gość
Mamba - moze jakis chlodny oklad? Nawet recznik zmoczony chlodna woda moze Ci ulge przyniesc
Mi moje placze i smutki przeszly troche, wykonczy mnie ta hustawka emocjonalna - raz wszystko widze na czarno, to znow na rozowo eh
Mnie naszla ochota na kluski śląskie przed chwila, tylko mialam niezly orzech do zgryzienia: czy zjesc je z cukrem czy z kapusta kiszona...
Werdykt: polowe zjadlam z kapusta a polowe na slodko obym tylko nie odchorowala hehe
A jak Wam wieczorek mija?
Mi moje placze i smutki przeszly troche, wykonczy mnie ta hustawka emocjonalna - raz wszystko widze na czarno, to znow na rozowo eh
Mnie naszla ochota na kluski śląskie przed chwila, tylko mialam niezly orzech do zgryzienia: czy zjesc je z cukrem czy z kapusta kiszona...
Werdykt: polowe zjadlam z kapusta a polowe na slodko obym tylko nie odchorowala hehe
Cały dzień marzyła mi się pizza z dużą ilością pieczarek I w końcu przed chwilą wpałaszowałam 3 wielkie kawałki
Czemu nie mam zachcianek na jakiegoś brokuła albo marchew
Teraz zasiadłam na kanapie i skacze po kanałachUff jak dobrze.
K
krak8686
Gość
No ja sie niby cieszylam, ze nie mam Ochoty na slodkie za bardzo...kiedy zdalam sobie sprawe, ze jesli juz mi sie cos zamarzy to...tluste takze nie lepiej niz slodkie, w ogole u mnie z apetytem troche nie bardzo, niby robie sie glodna, ale nie tak jak kiedys, ze musialam zamowic sobie jakies fastfoody albo zjesc podwojna porcje czegos :O w ogole od udanego bobosexu schudlam 5kg!! (ps. Spokojnie mam z czego chudnac
Mi sie wydaje, ze to tak w psychice sie przestawia, ze wiesz, ze jest ta Fasolinka i chcesz dla niej jak najlepiej, wiec odzywiasz sie "z glowa"
Mi sie wydaje, ze to tak w psychice sie przestawia, ze wiesz, ze jest ta Fasolinka i chcesz dla niej jak najlepiej, wiec odzywiasz sie "z glowa"
Ostatnio edytowane przez moderatora:
-Lorelain-
Fanka BB :)
a ja narzekałam że mi objawy przeszły...no to wieczorem złapały mnei zawroty głowy tak że się ścian łapałam a na koniec przytulałam porcelane .... teraz czekam na przyjaciół bo robimy mojemu mężowi niespodziankę z okazji jego urodzin i troche sobei dzisiaj posiedzimy, pogadamy...
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cześc kobietki. Naskrobałyście strasznie dużo, a ja nawet nie mam kiedy nadrobić.
Kiepska cos jestem dzisiaj. I coś mi się wydaje, że dziś znowu szybciutko udam się spać;-)
Kiepska cos jestem dzisiaj. I coś mi się wydaje, że dziś znowu szybciutko udam się spać;-)
Witajcie kochane.. i ja nieśmiało się przyłączę..
termin 13.10.2012 beta w środę 577 więc ok.
Z objawów to kosmiczna senność, zmęczenie i bolące piersi
U gina już byłam,coś tam się na USG majaczyło i dostałam długą listę badań, w laboratorium podliczyli na 226zł ale to dopiero za2tyg.
Trzymam kciukasy za wszystkie
termin 13.10.2012 beta w środę 577 więc ok.
Z objawów to kosmiczna senność, zmęczenie i bolące piersi
U gina już byłam,coś tam się na USG majaczyło i dostałam długą listę badań, w laboratorium podliczyli na 226zł ale to dopiero za2tyg.
Trzymam kciukasy za wszystkie
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witaj Mina.
Pierwsze badania są niestety drogie, ale potem siuśki i krew, a jedynie od czasu do czasu jakiś bonus
Teraz dopiero spojrzałam na listę naszych mamuś
Mendi skąd wiesz, że to będzie synek?
Pierwsze badania są niestety drogie, ale potem siuśki i krew, a jedynie od czasu do czasu jakiś bonus
Teraz dopiero spojrzałam na listę naszych mamuś
Mendi skąd wiesz, że to będzie synek?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama