Sechmet
Fanka BB :)
Ja lubię bardzo C&A ale niestety tu nie ma..Night&Day Powodzenia na wizycie
Juustiik2607 Gratuluję chłopczyka Marcel też mi się podobał strasznie i Maurycy, ale M się definitywnie nie zgodził.Wiec trzymam kciuki, żeby udało się przeforsować
Ja z poznaniem płci jeszcze muszę czekać do badań połówkowych 19.12, czekanie jest najgorsze. Pewnie będę jedną z ostatnich co poznać płeć
Co do teściowej, to ja na szczęście mam teściówkę do rany przyłóż. Super się dogadujemy i jest mega nowoczesna i wyluzowana. Zawsze jak do nich jedziemy to wracamy z masą pierogów, słodkości i innych domowych przerobów i razem często w kuchni działamy, i na zakupy przed chłopami uciekamy A przed urodzeniem bejbika chce do nas przyjechać, wszystko posprzątać, bo cały czas mówi, że nie powinnam nic robić i się przemęczać
Ale z przeszłości wiem, że bywają takie egzemplarze z którymi wojny to codzienność. Skrzeczące i upierdliwe istoty, których nikt nie prosi o radę.
Cały weekend ryłam internety i udało mi się trafić na wózek marzenie. Mutsy Igo (i2). Nie wiedziałam, że w wózku można się aż tak zakochać
Black Friday też odpuściłam, nie byłabym w stanie chodzić po galeriach, bo jeszcze przed ciążą potrafiło mi się zrobić słabo od tego gwaru i świateł w galeriach. Zamówiłam za to online super kurtkę w C&A, gdzie po dwóch dniach okazało się, że rozmiar został wyprzedany i mi jej nie wyślą... Więc tak czy siak dzisiaj muszę iść do H&M, a na C&A obrażam się definitywnie
I się nie martw ja poznam płeć swojego dopiero w Wigilię także będę ostatnia!