reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Night&Day Powodzenia na wizycie :)

Juustiik2607 Gratuluję chłopczyka :) Marcel też mi się podobał strasznie i Maurycy, ale M się definitywnie nie zgodził.Wiec trzymam kciuki, żeby udało się przeforsować :D

Ja z poznaniem płci jeszcze muszę czekać do badań połówkowych 19.12, czekanie jest najgorsze. Pewnie będę jedną z ostatnich co poznać płeć :(

Co do teściowej, to ja na szczęście mam teściówkę do rany przyłóż. Super się dogadujemy i jest mega nowoczesna i wyluzowana. Zawsze jak do nich jedziemy to wracamy z masą pierogów, słodkości i innych domowych przerobów i razem często w kuchni działamy, i na zakupy przed chłopami uciekamy :) A przed urodzeniem bejbika chce do nas przyjechać, wszystko posprzątać, bo cały czas mówi, że nie powinnam nic robić i się przemęczać :)
Ale z przeszłości wiem, że bywają takie egzemplarze z którymi wojny to codzienność. Skrzeczące i upierdliwe istoty, których nikt nie prosi o radę.

Cały weekend ryłam internety i udało mi się trafić na wózek marzenie. Mutsy Igo (i2). Nie wiedziałam, że w wózku można się aż tak zakochać :D

Black Friday też odpuściłam, nie byłabym w stanie chodzić po galeriach, bo jeszcze przed ciążą potrafiło mi się zrobić słabo od tego gwaru i świateł w galeriach. Zamówiłam za to online super kurtkę w C&A, gdzie po dwóch dniach okazało się, że rozmiar został wyprzedany i mi jej nie wyślą... Więc tak czy siak dzisiaj muszę iść do H&M, a na C&A obrażam się definitywnie :p
Ja lubię bardzo C&A ale niestety tu nie ma..
I się nie martw ja poznam płeć swojego dopiero w Wigilię także będę ostatnia!

reklama
@Night&Day powodzenia na wizycie !

@Juustiik2607 gratuluję dobrego przeczucia i koniecznie pokaż jak już zakupisz jakiś ciuszek :)))

@mag_dzik nie chce... w domu się nudzę, tracę czas na pierdoły typu TV, leżę i tyje :p prace mam fajna i mam zgrany zespół wiec chce jeszcze popracować... jak się uda to do stycznia :)

@Lilianne91 pamiętaj, że 100% pewności co do płci to ma się dopiero po porodzie :))) wielu lekarzy potwierdza płeć dopiero na badaniach połówkowych! Także się nie martw, szybko zleci :)

Smile4u wiesz troche sie nie dziwie ;-) zawsze czlowiek inaczej funkcjonuje, jest po co sie ubrac czy pomalowac:-) sama bym wrocila zeby miec kontakt z ludzmi, tyle ze taka praca ze w ciazy mnie nie chca:/ a roczne dziecko wysylac do zlobka tez bez sensu...
Smile4u a jak sie czujesz?

Justik witamy w niebieskiej drużynie ☺

Night&Day powodzenia!

Dziewczyny do kiedy najdłużej planujecie pracować?

Ja już sie wykurowalam i tylko troche kataru zostalo i gardlo.
Strasznie mam ochotę kupować jakies ciuszki ale hamuję się ☺

Wróciłam :) - wszystko dobrze. Płeć niepotwierdzona , bo bandyta nie dał się pooglądać między nogami :). Tak więc pewność będę miała 17- tego na kolejnej wizycie lub 18- tego na drugich prenatalnych. Najważniejsze, że wszystko Oki bo się denerwowalam jak to ja ;) I jeszcze takie durne sny mnie dopadały..

Ja miałam w planach kupić koszulkę Realu jakby był chłopiec by powiedzieć mojemu facetowi ale on ze mną będzie na wizycie więc nic z tego że.
Powiem Ci, że teraz jak wiem, że będzie chłopak mam w planie kupić dwie koszulki ukochanej drużyny męża, dużą i małą [emoji16]
To jest myśl! Haha
Wybaczcie dziewczyny, ale mam tak dobry dzień, że miło mi dzielić się z Wami radością. Mam nadzieję, że Wam to nie przeszkadza [emoji4]

Powiem Ci, że teraz jak wiem, że będzie chłopak mam w planie kupić dwie koszulki ukochanej drużyny męża, dużą i małą [emoji16]
To jest myśl! Haha
Wybaczcie dziewczyny, ale mam tak dobry dzień, że miło mi dzielić się z Wami radością. Mam nadzieję, że Wam to nie przeszkadza [emoji4]
Super widzieć uśmiechnięte buzie :)

reklama
Ags8620 super pomysł, zbieram się i lecę do galerii, może znajdę jakieś malusie koreczki dla przyszłego piłkarza [emoji1]
Pokaże Wam skąd ten pomysł na małe buciki niechodki. Taki prezent dałam niespodziewanie mojemu mężowi, gdy dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Nie znamy nadal płci, więc jest coś niebieskiego i różowego. To dla nas bardzo trudna ciąża. Nadzieja bezustannie wiąże się ze strachem. Nasz mały cud rośnie we mnie. Stąd taki napis na torebce prezentowej..
20181126_130439.jpeg

Załączniki

• 20181126_130439.jpeg
    20181126_130439.jpeg
    48,6 KB · Wyświetleń: 314
Do góry