reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Cześć dziewczyny. Jak u Was po prenatalnych, wszystko ok? Część już pewnie jest po. Ja dopiero za 2 tygodnie. Mam takiego stresa, czas mi się tak do nich dłuży...
ja miałam e zeszłym tyg. ryzyka trisomii skorygowane niskie. USG super. Jedyne co to ryzyko stanu przedrzucawkowego 1;18. Mam zwiększony Acard.

reklama
Tak myslalam, że jak jest ryzyko tego stanu to trzeba się oszczędzać, lezec, moze mi się z czymś pomyliło:)

To jest stan związany z nadciśnieniem, białkomoczem.
Można by leżeć i próbować nie oddychać i w niczym by to nie pomogło bo to nie ma związku.

Mylisz to np. z niewydolnością szyjki macicy

Hej!
Już wcześniej byłam dostępna na tym forum z tym że na innej grupie,
Obecnie spodziewam się swojego drugiego dziecka (pierwsze rodzone w 2021),
I termin mam na 12 maja 😃
Chciałabym do was dołączyć bo jednak jak to mówią na podobnych etapach „w kupie raźniej” 😃

reklama
Hej dziewczyny powiedzcie mi jak przechodzicie drugi trymestr u mnie pierwszy był wspaniały żadnych objawów oprócz bólu piersi drugi trymestr to jakaś katorga mdłości wymioty zmiany nastroju. Czy któraś z was też tak miała?

Do góry