reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Dobrze, że jesteś w szpitalu bo na pewno się Tobą bardzo dobrze zajmą i tak jak pisały dziewczyny- może się uda jeszcze wyjść i wrócić w odpowiednim czasie. A 35 tydz to już faktycznie dobry czas. Wiadomo, że im dłużej tym lepiej w brzuszku ale najgorsze za Wami 😊
Rozstępów nie mam 🙂 i nic mi nie mrowieje ale czasami mi się ciężko oddycha. Dysze jak bym maraton przebiegła a tylko siedzę na kanapie 🙈 a jak się wdrapie po schodach do sypialni to sapie jakbym miała 100 lat 🫣
Kto powiedział że ciąża to piękny stan?!?!?
Mam to samo 🙈 po co chciałam dom piętrowy 🙈 każde wejście na górę to wyzwanie 🙂

Brałam ostatnio od 600 do 800 mg magnezu i okazuje się, że i to było niewystarczające. Bardzo mrowiły mi ręce.
Teraz po kroplowkach z magnezu czuję, ze jest zdecydowanie lepiej, skurcze zmniekszyly się, mrowienie trochę ustąpiło, tak więc po tych dawkach kosmetycznych nie ma co czekać na efekty.

W szpitalu czuję się zaopiekowana, tylko to ciągłe lezenie mnie męczy.
Ale skurcze wyczuwałas sama czy wyszły na ktg ?

Do góry