cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Gooskaw mozna tylko daja troche inne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja myslalam ze w ciazy nie wolno znieczulenia u sadysty zylam w bledzie?
@Lena0908 witaj w Naszym gronie Mnie tak z początku pobolewało i w czasie kiedy miał być okres, to pobolewało jak na okres - wtedy się naprawdę martwiłam. Ale teraz brzuch boli tylko jak się przedźwigam albo za dużo pracuję
Dziwnie mam z mdłościami, bo niby nie wymiotuję, ale na samą myśl o mdłościach - zbiera mi się To chyba w głowie siedzi (a podobno już powinno odpuszczać )
O to lipa.... wymowek juz nie bedzie na wizyty buuu ;-)Można mozna
nie czuje nadal nosa i górnej wargi;p
Hejna NFZ czy prywatnie będziesz robić? Ciekawi mnie ile kasy wydam na to
Ja jestem od 6 tygodnia na L4.Apropo pracy - jaka jest Wasza sytuacja zawodowa, dziewczyny? Jesteście aktywne zawodowo, czy raczej stawiacie teraz na rodzinę? A może po odchowaniu malucha chcecie szukać jakiejś innej pracy? Dużo z Was już zdecydowało się na l4 albo ma zamiar niedługo się zdecydować?
Ja chce teraz w miarę systematycznie odwiedzać stomatologa bo mam ciągle problemy z zębami i pewnie ta ciąża da im tez popalićO to lipa.... wymowek juz nie bedzie na wizyty buuu ;-)