trzymaj się wszystko będzie dobrze, najważniejsze,że z ciążą ok, a w szpitalu jesteś pod opieką, wiem jaki to strach, niewiele wiem o chorobach trzustki, ale lekarze wiedzą na pewno co robić w twojej sytuacji, mocno trzymam kciuki za szybko powrót do zdrowia i do domuLaski, ale klopswyladowalam w szpitalu z ostrym zapaleniem trzustki, z ciaza wszystko ok, ale strasznie sie boje
![]()
reklama
Hej! Dołączam do grona majóweczek [emoji173]️ Termin prawdopodobnie na 30.05, ale jeszcze czekam na dokładne potwierdzenie [emoji846] Czy was tez boli brzuch? Strasznie się z tego powodu martwię, a opinie są naprawdę podzielone.. Jedni mówią, ze to normalne, bo macica się rozciąga, drudzy ze to jednak nienormalne.. [emoji22]
Witaj w naszym gronie. Wiesz mnie na początku też bolał brzuch przez rozciągającą sie macicie a teraz nic mnie nie boli[emoji4] mam juz prawie 10 tydzienHej! Dołączam do grona majóweczek [emoji173]️ Termin prawdopodobnie na 30.05, ale jeszcze czekam na dokładne potwierdzenie [emoji846] Czy was tez boli brzuch? Strasznie się z tego powodu martwię, a opinie są naprawdę podzielone.. Jedni mówią, ze to normalne, bo macica się rozciąga, drudzy ze to jednak nienormalne.. [emoji22]
Witaj w naszym gronie. Wiesz mnie na początku też bolał brzuch przez rozciągającą sie macicie a teraz nic mnie nie boli[emoji4] mam juz prawie 10 tydzien
Właśnie przeglądam forum na innych wątkach i tam dziewczyny tez skarżą się na ból, więc trochę mnie to uspokaja [emoji846] Dostałam luteinę, wyczytałam jeszcze, ze na te bóle można brać magnes i tak chyba zrobię [emoji846] I dziękuje za szybką odpowiedz!
Gdyby bardzo cie bolał brzuch to lepiej zadzwonić do lekarza i się upewnić. Ale myślę że z czasem przejdzie. Ja też sie tak bałam na poczatku ale jest ok[emoji4]Właśnie przeglądam forum na innych wątkach i tam dziewczyny tez skarżą się na ból, więc trochę mnie to uspokaja [emoji846] Dostałam luteinę, wyczytałam jeszcze, ze na te bóle można brać magnes i tak chyba zrobię [emoji846] I dziękuje za szybką odpowiedz!
justjestem
Moderatorka
Lena witaj [emoji4]
Witaj Lena, terminowo jesteśmy podobnie bo ja 27 majHej! Dołączam do grona majóweczek [emoji173]️ Termin prawdopodobnie na 30.05, ale jeszcze czekam na dokładne potwierdzenie [emoji846] Czy was tez boli brzuch? Strasznie się z tego powodu martwię, a opinie są naprawdę podzielone.. Jedni mówią, ze to normalne, bo macica się rozciąga, drudzy ze to jednak nienormalne.. [emoji22]
CD boli brzucha to ja czasami też miewam jak dużo chodzę czy robie w domu. Mój lekarz zawsze powtarza ze krwawienia lub plamienia to niezwłoczne sygnał do wizyty u learza lub taki ból ze nie da się wytrzymać i nie przechodzi po odpoczynku.
Ja czasami lykne nospe jak boli bardzo.
Witaj Lena, terminowo jesteśmy podobnie bo ja 27 maj![]()
CD boli brzucha to ja czasami też miewam jak dużo chodzę czy robie w domu. Mój lekarz zawsze powtarza ze krwawienia lub plamienia to niezwłoczne sygnał do wizyty u learza lub taki ból ze nie da się wytrzymać i nie przechodzi po odpoczynku.
Ja czasami lykne nospe jak boli bardzo.
Ooo, miło, bo widzę, ze większość dziewczyn tutaj na początek maja. Widziałaś juz swoją fasolkę?
AgaMy
Fanka BB :)
Witaj w MajóweczkachOoo, miło, bo widzę, ze większość dziewczyn tutaj na początek maja. Widziałaś juz swoją fasolkę?Ja staram się nic nie łykać, to moja pierwsza ciąża i nawet ostatnio na ból zębów nic nie brałam, tylko z bólu chodziłam po ścianach
Potem się dowiedziałam, ze mogłam wziąć paracetamol, ale przeszło samo!
![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
reklama
Katie_
Fanka BB :)
Hej! Dołączam do grona majóweczek [emoji173]️ Termin prawdopodobnie na 30.05, ale jeszcze czekam na dokładne potwierdzenie [emoji846] Czy was tez boli brzuch? Strasznie się z tego powodu martwię, a opinie są naprawdę podzielone.. Jedni mówią, ze to normalne, bo macica się rozciąga, drudzy ze to jednak nienormalne.. [emoji22]
Witaj
Mnie często pobolewa brzuch i to chyba przez rozciągającą się macicę