Ann, samopoczucie po usg nieporównywalnie lepsze. Dziś zaczynam 12tydzien wiec jestem spokojna. Monitor raz na kilka dni tez pomaga [emoji6] Mnie czas leci okrutnie szybko ale ja pracuje wiec dzień jak codzień. Olka odstawiliśmy godzinę temu do dziadków a my jedziemy na zakupy spożywcze do Szwecji. Dużo tam polskich produktów a ja nareszcie znów zaczynam mieć apetyt wiec się obkupię w pyszności [emoji39] Potem wracamy do teściów i u nich przenocujemy także fajnie bo wolne od małej marudy przez calutki dzień.
Lena, to twoja pierwsza ciąża? Bo ja w pierwszej nie siklalam wcale częściej niż zwykle i to do samego porodu. Teraz od pierwszych tygodni mam parcie niemalże co chwile a nocy nie prześpie bez dwu-trzykrotnego wstawania na siku.
Tak, to moja pierwsza ciąża Może taki mój urok, wcale mi to nie przeszkadza
@Nikooś, @izabell96 dzięki za odpowiedz! :* Mnie martwi moje podwyższone TSH, wiem ze w ciąży nie powinno przekraczać 2,5 a moje jest na poziomie 6,5. Co prawda dostałam większa dawkę, ale moja endo mówi, ze nic się nie dzieje i wszystko na spokojnie.. Ja natomiast słyszałam, ze powinnam natychmiast to szybko zbijać.. No i teraz nie wiem? Zmieniać endo czy rzeczywiście spokojnie zaczekać i powoli zbijać?