reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ile waży Maluszek?
2400, więc już spory chłopczyk 🥰

Kobietki nie czekajcie z pakowaniem torby do ostatniej chwili. Lepiej mieć wszystko spakowane wczesniej, by w razie W chociaż jeden stresor był mniej.
Ja niby pakowałam a jak przyszło co do czego to torba pusta i na szybcika było szukanie i pakowanie.

Dostałam już sterydy na płucka dziecka, mimo to mam nadzieję, że nie potrzebnie i maluszek posiedzi jeszcze w brzuszku.

reklama
Co do biegunek, ja w czasie skurczy miałam i częstomocz i luźne wyróżnienie, co mogło być spowodowane oczyszczaniem organizmu przed.. 🤔

2400, więc już spory chłopczyk 🥰

Kobietki nie czekajcie z pakowaniem torby do ostatniej chwili. Lepiej mieć wszystko spakowane wczesniej, by w razie W chociaż jeden stresor był mniej.
Ja niby pakowałam a jak przyszło co do czego to torba pusta i na szybcika było szukanie i pakowanie.

Dostałam już sterydy na płucka dziecka, mimo to mam nadzieję, że nie potrzebnie i maluszek posiedzi jeszcze w brzuszku.
Trzymam kciuki aby posiedział jeszcze w brzuszku 🙂

Dziewczyny, czy poza skurczami lydek i nóg macie jakieś sporadyczne mrowienie? Mi czasem mrowi reka, a czasem policzek i jak to ja od razu stres. Magnez biorę cały czas. Czy ktoras miala tego typu objawy i coś pomogło? Wizyte mam dopiero za 2 tyg.
Mi mrowi miejsca na górnej lewej części brzucha, wręcz nie mam tam czucia 😂

Do góry