trzymaj się wszystko będzie dobrze, najważniejsze,że z ciążą ok, a w szpitalu jesteś pod opieką, wiem jaki to strach, niewiele wiem o chorobach trzustki, ale lekarze wiedzą na pewno co robić w twojej sytuacji, mocno trzymam kciuki za szybko powrót do zdrowia i do domuLaski, ale klops wyladowalam w szpitalu z ostrym zapaleniem trzustki, z ciaza wszystko ok, ale strasznie sie boje
reklama
Hej! Dołączam do grona majóweczek [emoji173]️ Termin prawdopodobnie na 30.05, ale jeszcze czekam na dokładne potwierdzenie [emoji846] Czy was tez boli brzuch? Strasznie się z tego powodu martwię, a opinie są naprawdę podzielone.. Jedni mówią, ze to normalne, bo macica się rozciąga, drudzy ze to jednak nienormalne.. [emoji22]
Witaj w naszym gronie. Wiesz mnie na początku też bolał brzuch przez rozciągającą sie macicie a teraz nic mnie nie boli[emoji4] mam juz prawie 10 tydzienHej! Dołączam do grona majóweczek [emoji173]️ Termin prawdopodobnie na 30.05, ale jeszcze czekam na dokładne potwierdzenie [emoji846] Czy was tez boli brzuch? Strasznie się z tego powodu martwię, a opinie są naprawdę podzielone.. Jedni mówią, ze to normalne, bo macica się rozciąga, drudzy ze to jednak nienormalne.. [emoji22]
Witaj w naszym gronie. Wiesz mnie na początku też bolał brzuch przez rozciągającą sie macicie a teraz nic mnie nie boli[emoji4] mam juz prawie 10 tydzien
Właśnie przeglądam forum na innych wątkach i tam dziewczyny tez skarżą się na ból, więc trochę mnie to uspokaja [emoji846] Dostałam luteinę, wyczytałam jeszcze, ze na te bóle można brać magnes i tak chyba zrobię [emoji846] I dziękuje za szybką odpowiedz!
Gdyby bardzo cie bolał brzuch to lepiej zadzwonić do lekarza i się upewnić. Ale myślę że z czasem przejdzie. Ja też sie tak bałam na poczatku ale jest ok[emoji4]Właśnie przeglądam forum na innych wątkach i tam dziewczyny tez skarżą się na ból, więc trochę mnie to uspokaja [emoji846] Dostałam luteinę, wyczytałam jeszcze, ze na te bóle można brać magnes i tak chyba zrobię [emoji846] I dziękuje za szybką odpowiedz!
justjestem
Moderatorka
Lena witaj [emoji4]
Witaj Lena, terminowo jesteśmy podobnie bo ja 27 majHej! Dołączam do grona majóweczek [emoji173]️ Termin prawdopodobnie na 30.05, ale jeszcze czekam na dokładne potwierdzenie [emoji846] Czy was tez boli brzuch? Strasznie się z tego powodu martwię, a opinie są naprawdę podzielone.. Jedni mówią, ze to normalne, bo macica się rozciąga, drudzy ze to jednak nienormalne.. [emoji22]
CD boli brzucha to ja czasami też miewam jak dużo chodzę czy robie w domu. Mój lekarz zawsze powtarza ze krwawienia lub plamienia to niezwłoczne sygnał do wizyty u learza lub taki ból ze nie da się wytrzymać i nie przechodzi po odpoczynku.
Ja czasami lykne nospe jak boli bardzo.
Witaj Lena, terminowo jesteśmy podobnie bo ja 27 maj
CD boli brzucha to ja czasami też miewam jak dużo chodzę czy robie w domu. Mój lekarz zawsze powtarza ze krwawienia lub plamienia to niezwłoczne sygnał do wizyty u learza lub taki ból ze nie da się wytrzymać i nie przechodzi po odpoczynku.
Ja czasami lykne nospe jak boli bardzo.
Ooo, miło, bo widzę, ze większość dziewczyn tutaj na początek maja. Widziałaś juz swoją fasolkę? Ja staram się nic nie łykać, to moja pierwsza ciąża i nawet ostatnio na ból zębów nic nie brałam, tylko z bólu chodziłam po ścianach Potem się dowiedziałam, ze mogłam wziąć paracetamol, ale przeszło samo!
AgaMy
Fanka BB :)
Witaj w Majóweczkach U mnie tez termin na koniec maja 28.05.Ooo, miło, bo widzę, ze większość dziewczyn tutaj na początek maja. Widziałaś juz swoją fasolkę? Ja staram się nic nie łykać, to moja pierwsza ciąża i nawet ostatnio na ból zębów nic nie brałam, tylko z bólu chodziłam po ścianach Potem się dowiedziałam, ze mogłam wziąć paracetamol, ale przeszło samo!
reklama
Katie_
Fanka BB :)
Hej! Dołączam do grona majóweczek [emoji173]️ Termin prawdopodobnie na 30.05, ale jeszcze czekam na dokładne potwierdzenie [emoji846] Czy was tez boli brzuch? Strasznie się z tego powodu martwię, a opinie są naprawdę podzielone.. Jedni mówią, ze to normalne, bo macica się rozciąga, drudzy ze to jednak nienormalne.. [emoji22]
Witaj ja też mam termin na koniec maja 28.05
Mnie często pobolewa brzuch i to chyba przez rozciągającą się macicę