reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Made jejku współczuję. Trzymaj się!

Katie ja się mecze z rosnącą 8 na którą paracetamol tez nie dziala. Wiec łącze się z Tobą.

Ja Juz prawie pod praca. Tak mi się nie chce. Plan był taki ze do końca roku popracuje ale coś myślę że jednak pójdę na to l4 szybciej

Made trzymaj sie, oby wssystko dobrze sie skonczylo.

A ja dzis mialam taki okropny sen. Snilo mi sie, ze pojechalam do PL, poszlam do toalety, a tam cale majtki z krwi. Poronilam i czulam sie taka pusta, beznadziejna.
Nie moglam zasnąć juz z powrotem.

Made trzymaj sie, oby wssystko dobrze sie skonczylo.

A ja dzis mialam taki okropny sen. Snilo mi sie, ze pojechalam do PL, poszlam do toalety, a tam cale majtki z krwi. Poronilam i czulam sie taka pusta, beznadziejna.
Nie moglam zasnąć juz z powrotem.
Kochana ja w poprzednich ciążach miałam takie głupie sny. Nawet rozmawiałam o tym z ginekolog swoją a ona powiedziała mi ze poprostu się denerwuje ciągle czy wszystko okej i potem odreagowuje w nocy.

Też miałam takie glupie sny przez to że się denerwowałam i tak zawsze odreagowuje poprzez sny. Na razie staram się nie myśleć że coś sie stanie. Chociaz do usg jeszcze 2 tyg i już mnie łapią wątpliwości czy wszystko ok

reklama
Do góry