reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Czesc misiactwo :) zazdroszcze lupow. U mnie koscista dupa wiec tylko dresy rozm 6 i pewnie jeszcze tak dlugo zostanie, potem bede sie przerzucac tylko na dres 8 i 10 hahaha.

Do mnie dzis przychodzi polozna z papierologia wiec musze ruszyc cztery litery i posprzatac. Normalnie zaniedbalam dom przez to jak kiepsko sie czuje a dzis mus :(

Ja na razie nie myślę o spodniach ciążowych, ale zanim okazało się że jestem w ciąży schudłam 8 kg :cool2: Teraz po prostu wystarczy włożyć większe ciuszki :D
Oczywiście jak brzuszek mocniej urośnie to będę musiała wybrać się na jakieś zakupy.
W Kiabi jest też całkiem wybór ciuszków ciążowych w przystępnych cenach.
Do ciucholandu też się wybiorę 8-)8-)8-)

Cześć kobietki!
Ja też się zbytnio nie udzielam, ale czytam regularnie :) dzisiaj byłam na badaniach krwi, w poniedziałek idę na jeszcze jedne, a w środę mam wizytę.
Tak jak wyjechałam do rodziców to moj cudowny bezobjawowy czas się skonczyl, nie mogłam nic jesc, ani wąchać niektórych potraw mamy :( na szczęście nie wymiotowałam, ale mdłości przy niektórych potrawach zostały ze mna do teraz. A najlepiej je mi się słodkie i prażynki [emoji28] No i spaaanko

@sunmaggy także trzymam kciuki [emoji8]

Mnie tez trochę wybiło, tyle ze ja zawsze troszkę okrągła byłam wiec nie widzę w tym ciążowego brzuszka, ale jednak spodnie czasami uciskają, wiec guzik odpięty

Ja na razie nie myślę o spodniach ciążowych, ale zanim okazało się że jestem w ciąży schudłam 8 kg :cool2: Teraz po prostu wystarczy włożyć większe ciuszki :D
Oczywiście jak brzuszek mocniej urośnie to będę musiała wybrać się na jakieś zakupy.
W Kiabi jest też całkiem wybór ciuszków ciążowych w przystępnych cenach.
Do ciucholandu też się wybiorę 8-)8-)8-)
Ja nie wiem jak u mnie to jest bo od poczatku przytylam tylko 1kg ale tak mi brzuch wypycha ze masakra. Z reszta w pierwszej ciazy tez mialam ogromny brzuch a kg mało...

Tak się zastanawiam czy to prawda ze w każdej kolejnej ciąży brzuszek "wychodzi" szybciej...
Współczuję Wam tych wszystkich mdłości - niedługo powinny ustąpić :)

Mnie póki co męczy praca, co prawda 7 godz. przed komputerem ą le do tego dochodzi stres :crazy: Pracuję z samymi facetami, i już teraz mnie czasami wkurzają jak dorzucają mi swoją robotę. Normalnie mam ochotę im wykrzyczeć, że jestem w ciąży !!! Niestety muszę się wstrzymać do 19.10 ( mam wtedy wizytę u lekarza ). Później niech się dzieje co chce 8-)

reklama
Tak się zastanawiam czy to prawda ze w każdej kolejnej ciąży brzuszek "wychodzi" szybciej...
Współczuję Wam tych wszystkich mdłości - niedługo powinny ustąpić :)

Mnie póki co męczy praca, co prawda 7 godz. przed komputerem ą le do tego dochodzi stres :crazy: Pracuję z samymi facetami, i już teraz mnie czasami wkurzają jak dorzucają mi swoją robotę. Normalnie mam ochotę im wykrzyczeć, że jestem w ciąży !!! Niestety muszę się wstrzymać do 19.10 ( mam wtedy wizytę u lekarza ). Później niech się dzieje co chce 8-)
U mnie druga ciaza i juz widać brzuch nie wiem czemu przecież maluchy takie malutkie [emoji23]

Do góry