reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Czesc misiactwo :) zazdroszcze lupow. U mnie koscista dupa wiec tylko dresy rozm 6 i pewnie jeszcze tak dlugo zostanie, potem bede sie przerzucac tylko na dres 8 i 10 hahaha.

Do mnie dzis przychodzi polozna z papierologia wiec musze ruszyc cztery litery i posprzatac. Normalnie zaniedbalam dom przez to jak kiepsko sie czuje a dzis mus :(

Ja na razie nie myślę o spodniach ciążowych, ale zanim okazało się że jestem w ciąży schudłam 8 kg :cool2: Teraz po prostu wystarczy włożyć większe ciuszki :D
Oczywiście jak brzuszek mocniej urośnie to będę musiała wybrać się na jakieś zakupy.
W Kiabi jest też całkiem wybór ciuszków ciążowych w przystępnych cenach.
Do ciucholandu też się wybiorę 8-)8-)8-)

Cześć kobietki!
Ja też się zbytnio nie udzielam, ale czytam regularnie :) dzisiaj byłam na badaniach krwi, w poniedziałek idę na jeszcze jedne, a w środę mam wizytę.
Tak jak wyjechałam do rodziców to moj cudowny bezobjawowy czas się skonczyl, nie mogłam nic jesc, ani wąchać niektórych potraw mamy :( na szczęście nie wymiotowałam, ale mdłości przy niektórych potrawach zostały ze mna do teraz. A najlepiej je mi się słodkie i prażynki [emoji28] No i spaaanko

@sunmaggy także trzymam kciuki [emoji8]

Mnie tez trochę wybiło, tyle ze ja zawsze troszkę okrągła byłam wiec nie widzę w tym ciążowego brzuszka, ale jednak spodnie czasami uciskają, wiec guzik odpięty

Ja na razie nie myślę o spodniach ciążowych, ale zanim okazało się że jestem w ciąży schudłam 8 kg :cool2: Teraz po prostu wystarczy włożyć większe ciuszki :D
Oczywiście jak brzuszek mocniej urośnie to będę musiała wybrać się na jakieś zakupy.
W Kiabi jest też całkiem wybór ciuszków ciążowych w przystępnych cenach.
Do ciucholandu też się wybiorę 8-)8-)8-)
Ja nie wiem jak u mnie to jest bo od poczatku przytylam tylko 1kg ale tak mi brzuch wypycha ze masakra. Z reszta w pierwszej ciazy tez mialam ogromny brzuch a kg mało...

Tak się zastanawiam czy to prawda ze w każdej kolejnej ciąży brzuszek "wychodzi" szybciej...
Współczuję Wam tych wszystkich mdłości - niedługo powinny ustąpić :)

Mnie póki co męczy praca, co prawda 7 godz. przed komputerem ą le do tego dochodzi stres :crazy: Pracuję z samymi facetami, i już teraz mnie czasami wkurzają jak dorzucają mi swoją robotę. Normalnie mam ochotę im wykrzyczeć, że jestem w ciąży !!! Niestety muszę się wstrzymać do 19.10 ( mam wtedy wizytę u lekarza ). Później niech się dzieje co chce 8-)

reklama
Tak się zastanawiam czy to prawda ze w każdej kolejnej ciąży brzuszek "wychodzi" szybciej...
Współczuję Wam tych wszystkich mdłości - niedługo powinny ustąpić :)

Mnie póki co męczy praca, co prawda 7 godz. przed komputerem ą le do tego dochodzi stres :crazy: Pracuję z samymi facetami, i już teraz mnie czasami wkurzają jak dorzucają mi swoją robotę. Normalnie mam ochotę im wykrzyczeć, że jestem w ciąży !!! Niestety muszę się wstrzymać do 19.10 ( mam wtedy wizytę u lekarza ). Później niech się dzieje co chce 8-)
U mnie druga ciaza i juz widać brzuch nie wiem czemu przecież maluchy takie malutkie [emoji23]

Do góry