reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Czesc misiactwo zazdroszcze lupow. U mnie koscista dupa wiec tylko dresy rozm 6 i pewnie jeszcze tak dlugo zostanie, potem bede sie przerzucac tylko na dres 8 i 10 hahaha.
Do mnie dzis przychodzi polozna z papierologia wiec musze ruszyc cztery litery i posprzatac. Normalnie zaniedbalam dom przez to jak kiepsko sie czuje a dzis mus
Do mnie dzis przychodzi polozna z papierologia wiec musze ruszyc cztery litery i posprzatac. Normalnie zaniedbalam dom przez to jak kiepsko sie czuje a dzis mus
AgaMy
Fanka BB :)
Ja na razie nie myślę o spodniach ciążowych, ale zanim okazało się że jestem w ciąży schudłam 8 kg Teraz po prostu wystarczy włożyć większe ciuszki
Oczywiście jak brzuszek mocniej urośnie to będę musiała wybrać się na jakieś zakupy.
W Kiabi jest też całkiem wybór ciuszków ciążowych w przystępnych cenach.
Do ciucholandu też się wybiorę
Oczywiście jak brzuszek mocniej urośnie to będę musiała wybrać się na jakieś zakupy.
Nikooś
Cześć kobietki!
Ja też się zbytnio nie udzielam, ale czytam regularnie dzisiaj byłam na badaniach krwi, w poniedziałek idę na jeszcze jedne, a w środę mam wizytę.
Tak jak wyjechałam do rodziców to moj cudowny bezobjawowy czas się skonczyl, nie mogłam nic jesc, ani wąchać niektórych potraw mamy na szczęście nie wymiotowałam, ale mdłości przy niektórych potrawach zostały ze mna do teraz. A najlepiej je mi się słodkie i prażynki [emoji28] No i spaaanko
@sunmaggy także trzymam kciuki [emoji8]
Mnie tez trochę wybiło, tyle ze ja zawsze troszkę okrągła byłam wiec nie widzę w tym ciążowego brzuszka, ale jednak spodnie czasami uciskają, wiec guzik odpięty
Ja też się zbytnio nie udzielam, ale czytam regularnie dzisiaj byłam na badaniach krwi, w poniedziałek idę na jeszcze jedne, a w środę mam wizytę.
Tak jak wyjechałam do rodziców to moj cudowny bezobjawowy czas się skonczyl, nie mogłam nic jesc, ani wąchać niektórych potraw mamy na szczęście nie wymiotowałam, ale mdłości przy niektórych potrawach zostały ze mna do teraz. A najlepiej je mi się słodkie i prażynki [emoji28] No i spaaanko
@sunmaggy także trzymam kciuki [emoji8]
Mnie tez trochę wybiło, tyle ze ja zawsze troszkę okrągła byłam wiec nie widzę w tym ciążowego brzuszka, ale jednak spodnie czasami uciskają, wiec guzik odpięty
Ja nie wiem jak u mnie to jest bo od poczatku przytylam tylko 1kg ale tak mi brzuch wypycha ze masakra. Z reszta w pierwszej ciazy tez mialam ogromny brzuch a kg mało...Ja na razie nie myślę o spodniach ciążowych, ale zanim okazało się że jestem w ciąży schudłam 8 kg Teraz po prostu wystarczy włożyć większe ciuszki
justjestem
Moderatorka
Byłam wczoraj po l4 u lekarki a ona mi pokazała moją kluseczke! Cudowne uczucie tak z niespodziewajki :-)
Super [emoji173]️
AgaMy
Tak się zastanawiam czy to prawda ze w każdej kolejnej ciąży brzuszek "wychodzi" szybciej...
Współczuję Wam tych wszystkich mdłości - niedługo powinny ustąpić
Mnie póki co męczy praca, co prawda 7 godz. przed komputerem ą le do tego dochodzi stres Pracuję z samymi facetami, i już teraz mnie czasami wkurzają jak dorzucają mi swoją robotę. Normalnie mam ochotę im wykrzyczeć, że jestem w ciąży !!! Niestety muszę się wstrzymać do 19.10 ( mam wtedy wizytę u lekarza ). Później niech się dzieje co chce
Mnie póki co męczy praca, co prawda 7 godz. przed komputerem ą le do tego dochodzi stres Pracuję z samymi facetami, i już teraz mnie czasami wkurzają jak dorzucają mi swoją robotę. Normalnie mam ochotę im wykrzyczeć, że jestem w ciąży !!! Niestety muszę się wstrzymać do 19.10 ( mam wtedy wizytę u lekarza ). Później niech się dzieje co chce
reklama
U mnie druga ciaza i juz widać brzuch nie wiem czemu przecież maluchy takie malutkie [emoji23]Tak się zastanawiam czy to prawda ze w każdej kolejnej ciąży brzuszek "wychodzi" szybciej...