reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Wspolczuje i podziwiam. Chociaż praca tez ma swoje plusy. Ja jak calymi dniami praktycznie leze to lapie depresje pomalu.

Ja przez to wymiotowanie tez. Jeden dzien czuje sie super, a na drugi wymiotuje, mam migrene i nie jestem w stanie funkcjonować, a co dopiero skupic sie na tłumaczeniach. Ta ciaza to dla mnie straszna sinusoida. W pierwszej ciazy tak nie mialam...

reklama
Co do rozstępów, to ja nic nie stosuje. Stosowałam w poprzedniej ciąży i nic nie dało wiec to nie ma sensu !
Dziewczyny współczuje Wam tych mdłości i złego samopoczucia ... dobrze, że za niedługo koniec pierwszego trymestru !

Ja już po wizycie, opisałam na wątku. Za tydzień w czwartek mam badania prenatalne, nie mogę się już doczekać !!! Bierzemy Młodego i w końcu dowie się, ze będzie starszym bratem... ciekawe jak zareaguje ! I w ogóle w końcu wszyscy się dowiedzą bo narazie wie tylko Niemąż. Trochę się boje jak rodzinka zareaguje, nie mówiąc już o ludziach z pracy :))) będzie szok :)

Zmykam teraz do sklepu wybierać podłogę bo jestem przed remontem... jak o 7 rano wyszłam z domu tak jeszcze do niego nie wróciłam!

Super wieści :) duży dzidziołek już jest :)
Ja jestem ciekawa jak tam u mnie.... Dziś trochę bardziej pobolewa mnie brzuch, a co najlepsze to lewa noga jakby udo z przodu. Ból jak na okres, często tak mam że promieniuje do nogi właśnie. Do wizyty dwa tygodnie, zwariować można :p

Ja to ogólnie mam motorek w dupie i nie potrafię się tak położyć i leżeć. W 1 i w 2 ciąży od połowy musiałam leżeć i to był dla mnie horror.
Obecnie właśnie skończyłam robić gołąbki i juz się położyłam bo to Juz moja godzina snu. Co jak co ale spać chodzę wcześnie w tej ciąży.

@Violett ty mi mówisz że wcześnie chodzisz spać, ja patrze na godzinę a tam 22... Fakt, dla ciebie to może być wcześnie ;) ale ja na początku tej ciąży to o 20 już nie kontaktowałam zupełnie :p i potrafiłam spać do 8-9 rano nawet. Dzisiaj mnie mąż obudził wstając do pracy i nie mogę zasnąć.... Mam nadzieję że mi się to jednak uda ;)

Cześć dziewczyny :)
Nie zawsze się odzywam, ale czytam regularnie. Ja tez po wczorajszej wizycie, wszystko ok. Dziś będę umawiać się na prenatalne. Ja sie ich strasznie boję, nie wiem jak to przeżyje!
Ruszam właśnie do lumpa na łowy, poluje na jakieś spodnie ciążowe :D
Miłego dnia wszystkim! :)

reklama
Cześć dziewczyny :)
Nie zawsze się odzywam, ale czytam regularnie. Ja tez po wczorajszej wizycie, wszystko ok. Dziś będę umawiać się na prenatalne. Ja sie ich strasznie boję, nie wiem jak to przeżyje!
Ruszam właśnie do lumpa na łowy, poluje na jakieś spodnie ciążowe :D
Miłego dnia wszystkim! :)
Ja też już kupilam spodnie ciążowe niestety w normalne się nie dopinam[emoji23] do 14.10 jest rabat 20% w h&m[emoji4] spodnie są super wygodne to moje pierwsze ciążówki hehe

Do góry