reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja to marze o malym brzuszku ale pewnie na marzeniu sie skonczy. Z synami mialam spore brzuchy choc pojawily sie pozno kolo 5 mies. A z corka juz w 13 tyg mialam brzuch a w 14 poronilam, ale mysle ze bylby wielki.

Ja to marze o malym brzuszku ale pewnie na marzeniu sie skonczy. Z synami mialam spore brzuchy choc pojawily sie pozno kolo 5 mies. A z corka juz w 13 tyg mialam brzuch a w 14 poronilam, ale mysle ze bylby wielki.
@kari21 ja tez miałam spore brzuszki, z córką nawet większy... Pamiętam jak koło 40 tyg. ledwo mogłam się ruszać :p

A właśnie - do tych dzieciatych już mamusiek - urodziłyście poprzednie szkraby w terminie? Przed? Po?
Ja urodziłam 5 dni po terminie.
Od dnia terminu chodziłam codziennie na ktg i kontrolę u lekarza, w 4 dzień zapis się nie spodobał lakarzowi i kazał przyjechać wieczorem na IP, by powtórzyć badanie. Lekarce dyżurnej też nie spodobał się zapis i kazali mi zostać już w szpitalu, było to po 22. O 4 rano dostałam pierwsze bóle, urodziłam o 23:27 :D

Hej!
Pamiętacie mnie jeszcze?
Niestety nie mam szans być na bieżąco, więc będę od czasu do czasu pisać z doskoku co tam u nas.
Byłam w zeszłym tygodniu na wizycie, jest dzidziusia serduszko bije. Jednak nie czekaliśmy do imprezy roczkowej starszaka z radosna nowina, już wiedzą i moi rodzice i teście. Objawów nadal nie mam żadnego, no ŻADNYCH. Często zapominam, że jestem w ciąży, serio. Jak brzuszek urośnie to będę pamiętać, a tak za dużo się dzieje [emoji14] w poniedziałek idę na kolejną wizytę, do innego lekarza, chce zobaczyć, który mi się bardziej spodoba. No i liczę na zwolnienie, bo kończy mi się rodzicielski w przyszłym tygodniu. Wolałabym nie wykorzystywać zaległego urlopu wypoczynkowego.

reklama
Ja urodziłam 5 dni po terminie.
Od dnia terminu chodziłam codziennie na ktg i kontrolę u lekarza, w 4 dzień zapis się nie spodobał lakarzowi i kazał przyjechać wieczorem na IP, by powtórzyć badanie. Lekarce dyżurnej też nie spodobał się zapis i kazali mi zostać już w szpitalu, było to po 22. O 4 rano dostałam pierwsze bóle, urodziłam o 23:27 :D
@dziupla witaj :happy: Wiesz, ja też nie mam typowych objawów ciążowych ( może poza zmęczeniem ) , ale jak czytam tu jak niektóre dziewczyny cierpią na mdłości to się nawet cieszę że u mnie cisza :D

Do góry