reklama
justjestem
Moderatorka
Ja mimo ciezkiego pierwszego porodu mam nadzieje ze uda mi sie urodzic sn [emoji4]
Mialam cc miesiac przed terminem, ze wzgledu ma cholestaze. Tym razem mam nadzieje, ze unikne przedterminowego porodu. Ta cc tez okazala sie na wyrost... w szpitalu strasznie mnie nastraszyli, a kazdy lekarz po mowil, ze mozna bylo wywolywac [emoji24] tym razem zrobie wszystko by rodzic snA właśnie - do tych dzieciatych już mamusiek - urodziłyście poprzednie szkraby w terminie? Przed? Po?
Pewnie przeciez jakoś urodze[emoji23][emoji23]@Ana650 nie ma co się tym teraz zamartwiać
Ja wcześniej chodziłam spać zwykle grubo po północy. Teraz czasami zasypiam chwile po 20 najpóźniej o 22 bo potem już nie żyje@Violett ty mi mówisz że wcześnie chodzisz spać, ja patrze na godzinę a tam 22... Fakt, dla ciebie to może być wcześnie ale ja na początku tej ciąży to o 20 już nie kontaktowałam zupełnie i potrafiłam spać do 8-9 rano nawet. Dzisiaj mnie mąż obudził wstając do pracy i nie mogę zasnąć.... Mam nadzieję że mi się to jednak uda
ja córkę urodziłam dzień przedterminem a syna miesiąc przed.A właśnie - do tych dzieciatych już mamusiek - urodziłyście poprzednie szkraby w terminie? Przed? Po?
Dziewczyny dzisiaj rano wstałam i zdałam sobie sprawę ze chyba objawy ciążowe mi mijaja. Mdli mnie jak jestem głodna a tak to nawet nie czuje ze jestem w ciąży. Apetytu coprawda nadal nie mam ale już mnie nie odrzuca na kazda rzecz która poczuje. Jedyny objaw to ból podbrzusza jak dużo chodzę. Od rana byłam w ruchu i teraz Już mnie ciągnie cały dół wiec się położyłam
reklama
Katie_
Fanka BB :)
Dziewczyny mam do was pytanie.
Od jakiegoś czasu mam dużo nerwów i stresu i zauważyłam że w momencie "kulminacji" moich nerwów zaczyna mnie sciskac podbrzusze jak na okres. Bez żadnych plamień, tylko chwilowy ból. Czy któraś z Was też tak ma?
Od jakiegoś czasu mam dużo nerwów i stresu i zauważyłam że w momencie "kulminacji" moich nerwów zaczyna mnie sciskac podbrzusze jak na okres. Bez żadnych plamień, tylko chwilowy ból. Czy któraś z Was też tak ma?