reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tylko Przepisy Kulinarne !!!

:-) To ja dodaję swoje kolejne popisowe danie :-)

Załączniki

• obraz 034.jpg
    obraz 034.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 33
  • obraz 030.jpg
    obraz 030.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 30
  • obraz 024.jpg
    obraz 024.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 32
  • obraz 028.jpg
    obraz 028.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 30
  • obraz 036.jpg
    obraz 036.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
reklama
:-) Pati, rybke to już wiesz jak, a sushi to dla początkujących proponuje kupić w dużym sklepie ZESTAW STARTOWY DO SUSHI. Jest tam wszystko a jedno z moich zdjęć przedstawia jak trzeba na tych czarnych płatach nori (algi) układac ryż, a na to reszte dodatków. Ryż trzeba ułożyć (cienką warstwę) na 3/4 długości liscia nori, potem posmarować na środku serkiem philadelfia naturalny, a potem pokrojony w paski surowy łosoś (paski zrobione z fileta), świeży ogórek, szczypiorek, można paluszki krabowe, sałate, awokado itp (kto co lubi-mozna z wędzonej ryby) i zwijamy w taki rulon na specjalnej macie ( w tych zestawach jest narysowane jak zwijać :). Potem kroimy w grubsze plastry i układamy najlepiej na drewnianej desce. każdy kawałek przed zjedzeniem trzeba umoczyc w sosie sojowym.
Wszystko bedziesz miała w tych zestawach. Jak bedziesz kiedys robiła i coś byś nie wiedziała to pisz aroter@o2.pl lub gg 1833540 lub skype aroter :-)

Ostatnia edycja:
Ojjjj Sylwuś, żeby mi tak mąż sushi robił to bym skakała z radosci :-) Mój Kondziu robi wszystko w domu ale gotowac nie potrafi i nie chce potrafić :), powiedział, że woli już prać hhihihihihi:-D:-D:-D

reklama
Do góry