reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tylko Przepisy Kulinarne !!!

Patrycja, możesz zrobić i dorsza, rewelka, musisz zrobić ten przepis. To jest "miód w gębie" Jak mam gości to robię z małych kawałków łososia, a przed podaniem do zalewy dokładam marchewke pokrojoną w cienkie pałeczki (zapałki) i czerwoną cebulę. Wszystko wtedy ładnie wygląda. W restauracji do tego też dodają zielone części pora, również pokrojone w takie cienkie pałeczki.
 
reklama
ja kajmak dla uproszczenia robiłam gotując mleko słodzone w puszce - ok 2h
a w tym roku to już w ogóle na łatwizne idę bo kupiłam gotowy w puszce tylko posmarować..
 
reklama
Do góry