reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Hej, ja też wpadłam tu do Was z lutego :) Tam jakaś cisza :)
Więzadła tzn mnie pachwiny bolą i takie kłucie jakby w pochwie mam, dziwne takie uczucie.
A ogólnie jak się czujecie?
Doradźcie może jak znieść badania krzywej cukrowej :)

Więzadła tzn mnie pachwiny bolą i takie kłucie jakby w pochwie mam, dziwne takie uczucie.
Ja się czuję dobrze, brzuszek już trochę przeszkadza ale lubię go 🥰
A krzywa cukrowa dla mnie nie była zła, wzięłam glukozę cytrynowa i smakowała jak lemoniada z dużą ilością cukru. Da się wypić, to tylko kubeczek 😃 ja zniosłam dobrze, gdzieś tam po 20 min mi się spać trochę zachciało ale zajęłam się serialem na telefonie i tyle. Także zabierz sobie coś żeby się czymś zająć i nie myśleć o spaniu czy wymiotowaniu😂

ja mialam to badanie 2x . W pierwszy trymestrze gdzie mialam mdlosci to byla taka walka ze soba 😂😂 zimne poty i wszystko na raz a drugie juz badanie to dupsko bolalo od siedzenia 😃 ale zadnych efektow specjalnych 😃 nie ma zlotego srodka. Jedynie zeby byla smakowa glukoza 😂

Ja się czuję dobrze, brzuszek już trochę przeszkadza ale lubię go 🥰
A krzywa cukrowa dla mnie nie była zła, wzięłam glukozę cytrynowa i smakowała jak lemoniada z dużą ilością cukru. Da się wypić, to tylko kubeczek 😃 ja zniosłam dobrze, gdzieś tam po 20 min mi się spać trochę zachciało ale zajęłam się serialem na telefonie i tyle. Także zabierz sobie coś żeby się czymś zająć i nie myśleć o spaniu czy wymiotowaniu😂
Mam nadzieję, że tak będzie. 7 lat temu bardzo źle ją zniosłam i musiałam leżeć u położnej 😁 Super, ja też czuję się dobrze, ale mój brzuszek wydaje mi się taki mały i wszyscy mi mówią, że po mnie nie widać za dużo. A wy dużo przytyłyście? Stosujecie jakieś suplementy?

Mam nadzieję, że tak będzie. 7 lat temu bardzo źle ją zniosłam i musiałam leżeć u położnej 😁 Super, ja też czuję się dobrze, ale mój brzuszek wydaje mi się taki mały i wszyscy mi mówią, że po mnie nie widać za dużo. A wy dużo przytyłyście? Stosujecie jakieś suplementy?
Ja na ostatniej wizycie 6kg, teraz nie wiem bo nie wchodzę na wagę 😂
A z suplementów biorę pueria duo, magnez, probiotyk i żelazo ale to już ze zlecenia lekarskiego 😃
A co do brzuszka, to niby rósł ale cały czas był taki że nie do końca bardzo ciążowy a teraz mam wrażenie że z dnia na dzień jest coraz większy także daj sobie czas, każda z nas jest inna i te brzuchy też będą inne ❤️

Kupić glukoze cytrynową i wziąć książkę 😊 jak nie lubisz czytac to naładowany telefon. Zleci 😊

reklama
Do góry