Palinka13
Moderator
mnie ciagle cos boli wiec juz przywyklamDziewczyny, a bola Was nadal więzadła? Ja jakas tkliwa jestem. Jak nie zgaga, to brzuchol ciągnie, a jak nie ten to więzadła![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie ciagle cos boli wiec juz przywyklamDziewczyny, a bola Was nadal więzadła? Ja jakas tkliwa jestem. Jak nie zgaga, to brzuchol ciągnie, a jak nie ten to więzadła![]()
No wlasnie staram się dużo łazić i zawsze to się tak kończy. Ale dobrze wiedzieć, że nie jestem w tym samamnie ciagle cos boli wiec juz przywyklama jak pochodze wiecej to juz w ogole
![]()
juz lepiej nie bedzie tak na pocieszenieNo wlasnie staram się dużo łazić i zawsze to się tak kończy. Ale dobrze wiedzieć, że nie jestem w tym sama![]()
Ja się czuję dobrze, brzuszek już trochę przeszkadza ale lubię goHej, ja też wpadłam tu do Was z lutegoTam jakaś cisza
Więzadła tzn mnie pachwiny bolą i takie kłucie jakby w pochwie mam, dziwne takie uczucie.
A ogólnie jak się czujecie?
Doradźcie może jak znieść badania krzywej cukrowej![]()
ja mialam to badanie 2x . W pierwszy trymestrze gdzie mialam mdlosci to byla taka walka ze sobaHej, ja też wpadłam tu do Was z lutegoTam jakaś cisza
![]()
Więzadła tzn mnie pachwiny bolą i takie kłucie jakby w pochwie mam, dziwne takie uczucie.
Mam nadzieję, że tak będzie. 7 lat temu bardzo źle ją zniosłam i musiałam leżeć u położnejJa się czuję dobrze, brzuszek już trochę przeszkadza ale lubię go
A krzywa cukrowa dla mnie nie była zła, wzięłam glukozę cytrynowa i smakowała jak lemoniada z dużą ilością cukru. Da się wypić, to tylko kubeczekja zniosłam dobrze, gdzieś tam po 20 min mi się spać trochę zachciało ale zajęłam się serialem na telefonie i tyle. Także zabierz sobie coś żeby się czymś zająć i nie myśleć o spaniu czy wymiotowaniu
![]()
Ja na ostatniej wizycie 6kg, teraz nie wiem bo nie wchodzę na wagęMam nadzieję, że tak będzie. 7 lat temu bardzo źle ją zniosłam i musiałam leżeć u położnejSuper, ja też czuję się dobrze, ale mój brzuszek wydaje mi się taki mały i wszyscy mi mówią, że po mnie nie widać za dużo. A wy dużo przytyłyście? Stosujecie jakieś suplementy?
Kupić glukoze cytrynową i wziąć książkęHej, ja też wpadłam tu do Was z lutegoTam jakaś cisza
![]()
Dokładnie! Ja skończyłam czytać książkę i przeglądałam internetyKupić glukoze cytrynową i wziąć książkęjak nie lubisz czytac to naładowany telefon. Zleci
![]()