Palinka13
Moderator
cichoAle bym zjadła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cichoAle bym zjadła
Ja dziś robiłam drożdżówki z budyniem i też pojadlamJa właśnie upiekłam blachę cynamonek i już pół zjadłam a miały być dla syna do szkoły
Dzisiaj byłam u ginekologa i malutka waży już 1 kg (25+5) czuje że bedzie duża jak jej bracia
Wiedzę że my obie na przekór stareotypom i zamiast nas ciągnąć do słonego to ciągnie do słodkiegocicho
zaśliniłam się. Podziel się przepisemJa właśnie upiekłam blachę cynamonek i już pół zjadłam a miały być dla syna do szkoły
Dzisiaj byłam u ginekologa i malutka waży już 1 kg (25+5) czuje że bedzie duża jak jej bracia
Ja postawiłam na wełniany zaffiro (używany z olx). W środku wełna, na zewnątrz przeciwdeszczowy materiał. Do tego jest dokładany dół i pasuje do gondoli jak i do spacerówki na później do fotelika nie pomogę, bo dostaję fotelik od siostry razem z otulaczem i jeszcze nie patrzyłam jakiej to firmyDziewczyny teraz takie pytanko... Kupujecie może śpiworki do wózka i otulacze do fotelika? Macie jakieś propozycje i sprawdzoną jakość? Znalazłam piękne śpiworki i przymierzam się do zakupu. Nie rodziłam jeszcze zimą i jestem skołowana teraz tymi zakupami. Do wyjścia ze szpitala otulacze jest konieczny tak mi się wydaje.
Ja z chłopakiem i mnie ciągnie jednak do słonegoWiedzę że my obie na przekór stareotypom i zamiast nas ciągnąć do słonego to ciągnie do słodkiego
Skończę 35Super też chciałam mieć zawsze dużo dzieci ale męża poznałam przed 30 3 lata staraliśmy się o synka a teraz będzie córcia i ze względu na wiek na tym koniec a Ty ile masz lat ?
U mnie z tymi słodkościami to jakiś koszmar mówię sobie , że nie będę jadła i to jest silniejsze a , że w domu jest zawsze coś pod ręką z racji tego , że są dzieci to już klapa. Ja nawet parę minut temu ciastko zjadłam...Ostatnio pisałam że teraz mam wagę mniejsza niż przy synku ale coś mi się wydaje że jednak dobije bo od niedzieli czuje coraz częściej głód i ochota na słodkie wróciła ....
Ja uważam , że ten wiek na rodzenie dzieci teraz też się wydłużył. A ja męża poznałam jak miałam 17 lat i tak zostałoSuper też chciałam mieć zawsze dużo dzieci ale męża poznałam przed 30 3 lata staraliśmy się o synka a teraz będzie córcia i ze względu na wiek na tym koniec a Ty ile masz lat ?