Dzisiaj kompletnie nie, nie jadłam nic od 11, właśnie zrobiłam kaszę mannę z jabłkiem i spasowałam po połowie, a jadłam ją jakieś 15 minut. Czuję się pokonana, chyba tak źle to w życiu nie było…Współczuję a dajesz rade jesc normalnie? Mnie wlasnie mega mdłości nachodzą jak zaczynam być głodna, wtedy dosłownie musze cos zjeść bo jak nie to od razu mi się potwornie zbiera na wymioty
reklama
amusedxxx
Fanka BB :)
Chyba są dostępne jakies tabletki na mdłości na receptę, może poproś jutro lekarza bo się zamęczyszDzisiaj kompletnie nie, nie jadłam nic od 11, właśnie zrobiłam kaszę mannę z jabłkiem i spasowałam po połowie, a jadłam ją jakieś 15 minut. Czuję się pokonana, chyba tak źle to w życiu nie było…
Ewi12
współczuję…mnie też zaczęły męczyć mdłości, nie wymiotuję ale mnie szarpie - czyli tak jak w poprzednich ciążach. Zaczęło mi też wszystko śmierdzieć, nawet woda w kranie… chce mi się pić a nic mi nie smakuje.Dzisiaj kompletnie nie, nie jadłam nic od 11, właśnie zrobiłam kaszę mannę z jabłkiem i spasowałam po połowie, a jadłam ją jakieś 15 minut. Czuję się pokonana, chyba tak źle to w życiu nie było…
Zmieniły mi się totalnie smaki- ciągnie mnie aktualnie na kwaśne ( ogórki i kapusta już jechały) i na ostre ale tak naprawdę mam wrażenie, że nie mam na nic ochoty, tak jakby mi kubki smakowe przestały działać słodkie w ogóle może nie istnieć, kawa mi nie smakuje i w ogóle średnio się czuję, zimno mi,niedobrze cały dzień i chce mi się spać …
Ewi12
W poprzedniej ciąży pamiętam, że w pierwszym trymestrze jadłam praktycznie same białe bułki i żółty ser i jeden jogurt z musli z Lidla mi tylko wchodziło( dodam, że białe pieczywo dla mnie wcześniej nie istniało) u na obiad ziemniaki z marchewką i groszkiem. Jajka też mi wchodziły a teraz na samą myśl o jajku czuję już ten zapach od gotowania wody i mnie szarpie
meeegy
Zaciekawiona BB
ja biorę femibion 1 .Jakie bierzecie witaminy?
JestemA
Mama dha premium plusJakie bierzecie witaminy?
stopomyslow
Początkująca w BB
Dziewczyny, na to pewnie może trochę za wcześnie, ale niektóre z Was już mają dzieciaczki, więc może mają jakieś sprawdzone sposoby szukam czegoś do smarowania brzucha, ale zależy mi, żeby było jak najbardziej naturalne, jakieś oleje czy coś w tym stylu. We wcześniejszych ciążach stosowałam jakieś zwykle balsamy, ale teraz jakoś mnie od nich odrzuca. Macie coś do polecenia?
reklama
JestemA
Może olej ze słodkich migdałów?Dziewczyny, na to pewnie może trochę za wcześnie, ale niektóre z Was już mają dzieciaczki, więc może mają jakieś sprawdzone sposoby szukam czegoś do smarowania brzucha, ale zależy mi, żeby było jak najbardziej naturalne, jakieś oleje czy coś w tym stylu. We wcześniejszych ciążach stosowałam jakieś zwykle balsamy, ale teraz jakoś mnie od nich odrzuca. Macie coś do polecenia?
Podziel się: