reklama
green- nie martw się, moje siostrzenice mają 11 i 8 lat i są całkiem normalne, nawet ciut zacofane, ale to zależy od wychowania. Mój bratanek co prawda nie nagrywa na yt reality show (ma 15 lat), ale rapuje, sam głos słychac i całkiem fajnie mu to wychodzi
grubasek- współczuję cukrzycy i trzymam kciuki za Aleksandra
Emenems- ale masz dobrze, też by się przydało,żeby mi ktoś posprzątał, ale u mnie to by chyba 3 dni na tym spędził Dzisiaj podrzucam Młodą do mamy, bo siostrzenice przychodzą, a ja będę miała czas to chociaż dół ogarnę
Dziewogrzmot, się uśmiałam
Paulina- mi się oba podobają, ale Maksym chyba mniej oklepane
morfologię robię zazwyczaj w czwartki lub pt, tak bym na spokojnie do wtorku mogła odebrac, bo zazywczaj we wtorek mam wizytę
Juti- mi się bardziej własnie Edward od Aleksandra podoba, ale ja lubię niepopularne imiona. Jakbym miała chłopca to się zastanawiam m.in. nad Emilem
Ja dla dziewczynki mam prawie wybrane i jeśli będzie, to Sara lub Ariana
A dla chłopca mam za duży wybór: Marcel, Emil, Leon, Kamil, Hubert, no nie wiem. Ostatnio to nawet Teodor mi się podoba Teoś
paulinas8- witaj
Byłam w lumpku i upolowałąm super rzeczy za grosze, później Wam wrzucę zdjęcia, bo teraz idę spać Młoda ma drzemkę to i ja skorzystam
A na jodze, po ćwiczeniach to sobie usiadłam i mi się Małe rozszalało. Tak sobie słodko pływało, chyba ćwiczyło z Mamusią
grubasek- współczuję cukrzycy i trzymam kciuki za Aleksandra
Emenems- ale masz dobrze, też by się przydało,żeby mi ktoś posprzątał, ale u mnie to by chyba 3 dni na tym spędził Dzisiaj podrzucam Młodą do mamy, bo siostrzenice przychodzą, a ja będę miała czas to chociaż dół ogarnę
Dziewogrzmot, się uśmiałam
Paulina- mi się oba podobają, ale Maksym chyba mniej oklepane
morfologię robię zazwyczaj w czwartki lub pt, tak bym na spokojnie do wtorku mogła odebrac, bo zazywczaj we wtorek mam wizytę
Juti- mi się bardziej własnie Edward od Aleksandra podoba, ale ja lubię niepopularne imiona. Jakbym miała chłopca to się zastanawiam m.in. nad Emilem
Ja dla dziewczynki mam prawie wybrane i jeśli będzie, to Sara lub Ariana
A dla chłopca mam za duży wybór: Marcel, Emil, Leon, Kamil, Hubert, no nie wiem. Ostatnio to nawet Teodor mi się podoba Teoś
paulinas8- witaj
Byłam w lumpku i upolowałąm super rzeczy za grosze, później Wam wrzucę zdjęcia, bo teraz idę spać Młoda ma drzemkę to i ja skorzystam
A na jodze, po ćwiczeniach to sobie usiadłam i mi się Małe rozszalało. Tak sobie słodko pływało, chyba ćwiczyło z Mamusią
Marcepanek
Fanka BB :)
Dzien dobry
Oczywiście za wizyty &&kciukasy.
Co do proszków różnie bywa.
Moj syn tolerował tylko Persil non bio czyli odpowiednik wersji sensitive w Polsce.
A na proszki Dzidziuś i Lovela dostał tak strasznego uczulenia ,ze obawiałam sie wizyty w szpitalu. Tak więc wszystko musiałam prać na nowo. Generalnie od 7lat piorę w Persilu i mam nadzieje ,że dzidziusiowi też bedzie odpowiadał.
Paulinas8 witaj. Gratuluje córci
Borowa363 to proste. Sprawdzasz w jakim miesiącu zaszłaś w ciaze tak. Potem ile w danym miesiącu i roku poczęcia miałaś lat. Czyli np marzec i 25lat. Z następnym dzieckiem juz nie bedziesz miała 25lat stad opcja wieku.
Oczywiście za wizyty &&kciukasy.
Co do proszków różnie bywa.
Moj syn tolerował tylko Persil non bio czyli odpowiednik wersji sensitive w Polsce.
A na proszki Dzidziuś i Lovela dostał tak strasznego uczulenia ,ze obawiałam sie wizyty w szpitalu. Tak więc wszystko musiałam prać na nowo. Generalnie od 7lat piorę w Persilu i mam nadzieje ,że dzidziusiowi też bedzie odpowiadał.
Paulinas8 witaj. Gratuluje córci
Borowa363 to proste. Sprawdzasz w jakim miesiącu zaszłaś w ciaze tak. Potem ile w danym miesiącu i roku poczęcia miałaś lat. Czyli np marzec i 25lat. Z następnym dzieckiem juz nie bedziesz miała 25lat stad opcja wieku.
U mnie od rana kazdy robi zakłady o płeć - kazdy wie ze mam jutro usg a tutaj ma sie jedno w ciazy wlasnie polowkowe wiec panuje ogólne podniecenie-maz tez oczywiscie dostał wolne bo oni wiedza ze to wydarzenie rodzinne jest bo zazwyczaj pierwszy raz rodzice widza sie z maluchem
Takze bedzie jutro wesoło hehehe
Takze bedzie jutro wesoło hehehe
A tak z innej beczki, co myslicie o lozeczku dostawce do lozka mamy? Ja ostatnio znalazlam takie cudo firmy chicco next2me. Dostawia sie do lozka kolo mamy i w nocy tylko hyc i maluch juz przy cycu. Nadaje sie tak do 6-8 miesiaca, zeby nie latac do lozeczka. Ponizej wklejam filmik
https://m.youtube.com/watch?v=GIQkdD4mXrk
https://m.youtube.com/watch?v=GIQkdD4mXrk
Juti777
Simka u nas już jest dwóch Edwardów z naszym nazwiskiem - właśnie dziadek i chrzestny męża, więc absolutnie na pierwsze odpada. Alek jest na razie faworytem.
Emenems też jestem mega ciekawa kto tam u ciebie siedzi. :-)
Co do tej dostawki ja chyba wolę osobno.
Emenems też jestem mega ciekawa kto tam u ciebie siedzi. :-)
Co do tej dostawki ja chyba wolę osobno.
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Joa.Le
Hej,
widzę , że pojawił się temat imion. dla nas to jakaś masakra. Nic nam się nie podoba. Chcielibyśmy jakieś krótkie i niewymyślne. To chyba będzie pierwsze dziecko bez imienia. W przedszkolu będą wołać "TY! Dziecko! Chodź tu."
Ja oczywiście tez bardzo chętnie się spotkam Nie pasuje mi tylko 04.09.
Tak zasneła nasza psina po spacerze:
widzę , że pojawił się temat imion. dla nas to jakaś masakra. Nic nam się nie podoba. Chcielibyśmy jakieś krótkie i niewymyślne. To chyba będzie pierwsze dziecko bez imienia. W przedszkolu będą wołać "TY! Dziecko! Chodź tu."
Ja oczywiście tez bardzo chętnie się spotkam Nie pasuje mi tylko 04.09.
Tak zasneła nasza psina po spacerze:
Załączniki