reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
green- nie martw się, moje siostrzenice mają 11 i 8 lat i są całkiem normalne, nawet ciut zacofane, ale to zależy od wychowania. Mój bratanek co prawda nie nagrywa na yt reality show (ma 15 lat), ale rapuje, sam głos słychac i całkiem fajnie mu to wychodzi

grubasek- współczuję cukrzycy i trzymam kciuki za Aleksandra

Emenems- ale masz dobrze, też by się przydało,żeby mi ktoś posprzątał, ale u mnie to by chyba 3 dni na tym spędził :p Dzisiaj podrzucam Młodą do mamy, bo siostrzenice przychodzą, a ja będę miała czas to chociaż dół ogarnę
Dziewogrzmot, się uśmiałam :p

Paulina- mi się oba podobają, ale Maksym chyba mniej oklepane
morfologię robię zazwyczaj w czwartki lub pt, tak bym na spokojnie do wtorku mogła odebrac, bo zazywczaj we wtorek mam wizytę

Juti- mi się bardziej własnie Edward od Aleksandra podoba, ale ja lubię niepopularne imiona. Jakbym miała chłopca to się zastanawiam m.in. nad Emilem :)

Ja dla dziewczynki mam prawie wybrane i jeśli będzie, to Sara lub Ariana
A dla chłopca mam za duży wybór: Marcel, Emil, Leon, Kamil, Hubert, no nie wiem. Ostatnio to nawet Teodor mi się podoba ;) Teoś :p

paulinas8- witaj

Byłam w lumpku i upolowałąm super rzeczy za grosze, później Wam wrzucę zdjęcia, bo teraz idę spać :p Młoda ma drzemkę to i ja skorzystam

A na jodze, po ćwiczeniach to sobie usiadłam i mi się Małe rozszalało. Tak sobie słodko pływało, chyba ćwiczyło z Mamusią :p

Dzien dobry :)

Oczywiście za wizyty &&kciukasy.

Co do proszków różnie bywa.
Moj syn tolerował tylko Persil non bio czyli odpowiednik wersji sensitive w Polsce.
A na proszki Dzidziuś i Lovela dostał tak strasznego uczulenia ,ze obawiałam sie wizyty w szpitalu. Tak więc wszystko musiałam prać na nowo. Generalnie od 7lat piorę w Persilu i mam nadzieje ,że dzidziusiowi też bedzie odpowiadał.

Paulinas8 witaj. Gratuluje córci :)

Borowa363 to proste. Sprawdzasz w jakim miesiącu zaszłaś w ciaze tak. Potem ile w danym miesiącu i roku poczęcia miałaś lat. Czyli np marzec i 25lat. Z następnym dzieckiem juz nie bedziesz miała 25lat stad opcja wieku.

U mnie od rana kazdy robi zakłady o płeć - kazdy wie ze mam jutro usg a tutaj ma sie jedno w ciazy wlasnie polowkowe wiec panuje ogólne podniecenie-maz tez oczywiscie dostał wolne bo oni wiedza ze to wydarzenie rodzinne jest bo zazwyczaj pierwszy raz rodzice widza sie z maluchem :)

Takze bedzie jutro wesoło hehehe

Simka u nas już jest dwóch Edwardów z naszym nazwiskiem - właśnie dziadek i chrzestny męża, więc absolutnie na pierwsze odpada. Alek jest na razie faworytem.

Emenems też jestem mega ciekawa kto tam u ciebie siedzi. :-)

Co do tej dostawki ja chyba wolę osobno.

uploadfromtaptalk1439468574879.jpg
Paulina polecam zwykle łóżko z wyjmowana barierka tylko aby miało dobra wysokość do łóżka mamy
Nie zajrzałam w Twój link ale dostawki chyba są małe, przynajmniej te co kojarzę z internetów

A mi umówili genetyczne na ten sam dzień co wizytę u gina to chyba go przeloze na później...

Załączniki

• uploadfromtaptalk1439468574879.jpg
    uploadfromtaptalk1439468574879.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
Hej,
widzę , że pojawił się temat imion. dla nas to jakaś masakra. Nic nam się nie podoba. Chcielibyśmy jakieś krótkie i niewymyślne. To chyba będzie pierwsze dziecko bez imienia. W przedszkolu będą wołać "TY! Dziecko! Chodź tu."
Ja oczywiście tez bardzo chętnie się spotkam :) Nie pasuje mi tylko 04.09.
Tak zasneła nasza psina po spacerze:
IMG_0296.jpg

Załączniki

• IMG_0296.jpg
    IMG_0296.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 47
Do góry