reklama
Tez dostawalilismy zwykle łóżeczko do naszego, zdejmując jeden bok szczebelkow
Emenems, na ktora jutro?
Juz zaraz piątek, weekend szybko minie a potem nasze poniedziałkowe wizyty Aktina, Mysiaka, Paulina!!!
No tych wizyt sporo
My na 10.30 i 120km wiec szybko pojdzie heheehe
To nie 300 jak do kliniki
Tez dostawalilismy zwykle łóżeczko do naszego, zdejmując jeden bok szczebelkow
Emenems, na ktora jutro?
Juz zaraz piątek, weekend szybko minie a potem nasze poniedziałkowe wizyty Aktina, Mysiaka, Paulina!!!
No fakt ja już sie nie mogę doczekać ale mam mnóstwo pytań i idąc za sposobem Innejbajki zrobię sobie kartkę z pytaniami
Ja obstawiam że emenems chłopca będzie miała.
Pauletah a ty jednonawowe bliźniaki będziesz mieć? Bo jak dwujajowe to może parka się trafi
Paulettah sto procent męskiego nasienia urodzi
Ja tez obstawiam chłopca !!
Paulettah sto procent męskiego nasienia urodzi
Ja tez obstawiam chłopca !!
Haha dokładnie chłopaki jednojajowe chyba ze doktorze sie pępowina z dydolkiem pomyliła ale teraz to już lipa bo malarza umawiam na koniec sierpnia i na miętowo/ błękitno maluje
Tez myśle ze będzie boy!
Emenems- kurczę, Wy tak wszędzie daleko Nam 300 km nad morze jest daleko, a wy 120 do lekarza jeździcie. Ale u Was na drogach chyba mniejszy ruch i bezpieczniej, co?
Bo ja po Polsce strasznie się boję jeździć (nawet jako pasażer), szczególnie szybkimi drogami gdzie dużo ciężarówek, bo już parę razy nam taka zajechałą drogę.
Bo ja po Polsce strasznie się boję jeździć (nawet jako pasażer), szczególnie szybkimi drogami gdzie dużo ciężarówek, bo już parę razy nam taka zajechałą drogę.
monii88
Fanka BB :)
witam:-)
Emenems- kurczę, Wy tak wszędzie daleko Nam 300 km nad morze jest daleko, a wy 120 do lekarza jeździcie. Ale u Was na drogach chyba mniejszy ruch i bezpieczniej, co?
Zgadza sie - ta droga tak nie meczy jak w pl ruch moze i jest ale ludzie nie szaleją no i drogi lepsze wiec spoko nie jest zle.
Jak pomysle o 300 km w Polsce tez mi sie nie chce - nie bój
reklama