reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Tez dostawalilismy zwykle łóżeczko do naszego, zdejmując jeden bok szczebelkow:)

Emenems, na ktora jutro?:)

Juz zaraz piątek, weekend szybko minie a potem nasze poniedziałkowe wizyty Aktina, Mysiaka, Paulina!!!:D

reklama
Tez dostawalilismy zwykle łóżeczko do naszego, zdejmując jeden bok szczebelkow:)

Emenems, na ktora jutro?:)

Juz zaraz piątek, weekend szybko minie a potem nasze poniedziałkowe wizyty Aktina, Mysiaka, Paulina!!!:D

No fakt ja już sie nie mogę doczekać ale mam mnóstwo pytań i idąc za sposobem Innejbajki zrobię sobie kartkę z pytaniami :)

Ja obstawiam że emenems chłopca będzie miała.

Pauletah a ty jednonawowe bliźniaki będziesz mieć? Bo jak dwujajowe to może parka się trafi

Emenems- kurczę, Wy tak wszędzie daleko :) Nam 300 km nad morze jest daleko, a wy 120 do lekarza jeździcie. Ale u Was na drogach chyba mniejszy ruch i bezpieczniej, co?
Bo ja po Polsce strasznie się boję jeździć (nawet jako pasażer), szczególnie szybkimi drogami gdzie dużo ciężarówek, bo już parę razy nam taka zajechałą drogę.

Emenems- kurczę, Wy tak wszędzie daleko :) Nam 300 km nad morze jest daleko, a wy 120 do lekarza jeździcie. Ale u Was na drogach chyba mniejszy ruch i bezpieczniej, co?
Bo ja po Polsce strasznie się boję jeździć (nawet jako pasażer), szczególnie szybkimi drogami gdzie dużo ciężarówek, bo już parę razy nam taka zajechałą drogę.

Zgadza sie - ta droga tak nie meczy jak w pl ruch moze i jest ale ludzie nie szaleją no i drogi lepsze wiec spoko nie jest zle.

Jak pomysle o 300 km w Polsce tez mi sie nie chce - nie bój :)

reklama
A moja Młoda obudział się na chwilę i dalej śpi. Ciekawe co w nocy będzie robić.

Maluszek za to codziennie daje o sobie znać i czuję coraz wyraźniej jak szaleje :) Dzisiaj to co chwila się wierci :p

Do góry