reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Ekstra! A ja się zastanawiam czy jakaś pełnia dzisiaj czy inna cholera, młody całą noc boudzi się co godzinę, półtorej, a to znaczy, że z odkładaniem ja śpię po godzinie, 45 min i mam już dosyć tej nocy, tylko się wkurzam, jak ciągle się budzę 🙈
I jesteśmy na dużo przed regresem snu. Czy wtedy będzie budził się co 20 min? Strzelcie mi w łeb, proszę.

Ekstra! A ja się zastanawiam czy jakaś pełnia dzisiaj czy inna cholera, młody całą noc boudzi się co godzinę, półtorej, a to znaczy, że z odkładaniem ja śpię po godzinie, 45 min i mam już dosyć tej nocy, tylko się wkurzam, jak ciągle się budzę 🙈
I jesteśmy na dużo przed regresem snu. Czy wtedy będzie budził się co 20 min? Strzelcie mi w łeb, proszę.
U nas dzisiaj podobnie

Pełna tarcza Księżyca ukaże się dokładnie w piątek o godzinie 22:29 polskiego czasu. Obserwacja wielkości i blasku Księżyca Bobrów możliwa będzie oczywiście pod warunkiem sprzyjającej pogody i bezchmurnego nieba.

8-)

Pełna tarcza Księżyca ukaże się dokładnie w piątek o godzinie 22:29 polskiego czasu. Obserwacja wielkości i blasku Księżyca Bobrów możliwa będzie oczywiście pod warunkiem sprzyjającej pogody i bezchmurnego nieba.

8-)
to wszystko jeszcze przed nami . Starszak u nas dzisiaj zrobił pobudkę 5:40. Nie mogło się to inaczej skończyć wczoraj spał do 9 potem drzemka też długa .

to wszystko jeszcze przed nami . Starszak u nas dzisiaj zrobił pobudkę 5:40. Nie mogło się to inaczej skończyć wczoraj spał do 9 potem drzemka też długa .
Dokładnie, dzisiaj będzie impreza. Idę zaraz na spacer po ciastko, trzeba osłodzić sobie dzień ;)
Śniadania też mlody nie dał mi zjeść i obudził się po 40 min drzemki. Ciastko potrzebne 💪🏻

reklama
Do góry