reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Znienawidzony?:D widziałam Was na mamusiach grudniowych i styczniowych, byłam troche tu troche tam, ale ogolnie mało sie tam dzieje:) To jak Dziewczyny, widzimy sie we wrześniu?:D

reklama
Hej dziewczyny.
Mam pytanie odnoscnie kalendarza chinskiego plci?
Sprawdzalyscie? Jak poprawnie go odczytac? Wedlug kalendarza chinskiego ma sie inny wiek itp itd

Znienawidzony?:D widziałam Was na mamusiach grudniowych i styczniowych, byłam troche tu troche tam, ale ogolnie mało sie tam dzieje:) To jak Dziewczyny, widzimy sie we wrześniu?:D

No Ale to jakis czas temu ze 2/3 lata temu hahaha mowie ci - sie dzialo!

Ja pierwsza do jedzenia na miescie ! Bede 29.08-05.09 wiec baaaaardzo chetnie sie dopasuje do was

Czesc Mamusie,
od dluzszego czasu Was podczytuje ( bardzo duzo sie dowiadujac i jednoczesnie uspakajajac swoje obawy, ktorych mam mnostwo;)) i chyba czas, jesli nie macie nic przeciwko zebym sie dolaczyla;). Jestem w 17 tyg+5 ciazy i wiem juz, ze bede miala dziewczynke - Jagode.

Ponoc mam dobre wyniki to podsylam do porownania

Załączniki

• 1439465303879.jpg
    1439465303879.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 35
  • 1439465314598.jpg
    1439465314598.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 35
Innabajka super, że wyniki dobre. :-)

Paulinas8 witaj. Napisz coś więcej o sobie. Skąd jesteś, która ciąża itp.

Borowa nie wiem o co ci chodzi z tym innym wiekiem. Tam jest podane ile lat masz w czasie poczęcia i miesiąc poczęcia i pokazuje płeć.

Warszawskie laski a my kiedy się spotykamy? :-)

reklama
Do góry