reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
U nas imię musi być takie by w obu krajach istniało , podobnie się wymawiało i było długie bo nazwisko mamy jedno sylabowe.Dlatego Leonard,zresztą zdrobnienia Leo też mi się bardzo podoba.Córka ma na imię Julianna z powyższych powodów i bardzo się cieszę że nie jest czwartą Julka w przedszkolnej grupie.
A tak z innej beczki, korzystacie z przywilejów dla kobiet w ciąży?W mojej przychodni na NFZ kobiety w ciąży nie muszą stać w kolejce do pobierania krwi,a ta potrafi być długą,a jak omijam kolejkę to wszyscy się patrzą wzrokiem,gdzie ona się tu wpycha jak my wszyscy stoimy i mam lekkie wyrzuty sumienia.

Bubcia- gratuluję córki :)

Kurcze a u mnie nowa grupa na szkole rodzenia rusza od 24 sierpnia, a ja akurat na wyjeździe, więc dołączę tydzień później

Paulina- jasne, że warto, bo to nie tylko szkoła jak urodzić, ale też sporo porad laktacyjnych, obchodzenia sie z noworodkiem itp. Ja w pierwszej ciąży nie chodziłam, ale teraz mam taki zamiar.

reklama
Do góry