grubasek 32
Fanka BB :)
Imion jest bardzo dużo na początku miał być Krzysztof ale zmieniliśmy na Aleksandra. Właśnie powodzenia na badaniach dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Emenems, wypas ja nie lubie jak mi mama sprzata bo komentuje ze zaniedbane itp...
Kupilam proszek z bialego jelenia mial super opinie na sieci i plyn lenora dla dzieciaczkow mysle ze bedzie ok.
U nas znowu piekna pogoda, sloneczko daje ostro ale dobrze bo zaraz koniec lata
Jade do lekarza wlasnie, klima w tramwaju taka ze zapalenie zatok gwarantowane
A to moja mama sama prosi zebym jej pwiedziala co moze zrobic bo " przyjechałam cie odciążyć a nic nie robie "
Tesciowa yo bardziej of komentarzy jest hashaha mama pomaga tak prawdziwie - juz tez wzyStko poprasowala bo ja nic nie pracuje bo nienawidzę
Imion jest bardzo dużo na początku miał być Krzysztof ale zmieniliśmy na Aleksandra. Właśnie powodzenia na badaniach dziewczyny
Emenems, widzialam to wczoraj na fb i sie smialam z mezem bo faktycznie tak jest