reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

&&& za wizyty.

W domu troszkę chłodniej. Wczoraj chwilę popadało po 20 to takie czeskie powietrze się zrobiło to przymierze ciąg w domu zrobiliśmy jak maly poszedł spać żeby na niego nie wialo. Dalej ma chrype ale nic oprócz tego.
Wczoraj bylam na badaniach bo w pn mam wizytę u endo. Musiała autobusem wracać i myslalam że nie dojade do domu. Niby okna pootwierane a mi tak słabo było. Aż zadzwoniłam do mamy żeby siostra pojechała po mnie na przystanek choć blisko mam. Masakra. A ciśnienie 115/59 i 71 tętna. Więc teoretycznie dobre.

Niby od poniedIalku ma się u mnie ochlodzic. Oby.

reklama
Dzieki dziewczyny :) ja dzis latam caly dzien, tesciowa zwiozla mi ubranka dla dziecka. U nas w domu na parterze, zew mieszkanie i jest dosyc zimno i mamy problem z wilgocia wiec jade wszystko dac mamie do poprania i prasowania :) wszystko bede miec swiezutkie tylko polecacie jakis proszek, pkyn do prania dla dzieci?? Cos w przystepnej cenie, bo widzialam cos na stoisku z kosmetylami bialy jelen no i czy plyn do plukania jakis sof moze byc??

Ja wróciłam z badania krwi, ale dzisiaj babka inna była i mnie boleśnie ukuła. Mam nadzieję tamta tylko na urlopie.

Trzymam kciuki za wasze wizyty.

Innabajka- ja roznych proszków czy plynow uzywalam ale dzidziuś jest w miarę tani chyba. Teraz wolę kapsułki wiec kupię z jelpa.

Za pol godz zmykam na jogę a po drodze do lumpkow

Ja w pon bylam na morfologii i moich wynikow do dzis nie ma.. :/ a potrzebuje je do niedzieli bo wracam do trojmiasta na 3dni miedzy innymi na wizyte :/ jakas porazka...
U mnie goraco, nawet wyjsc sie z domu nie chce..

Dzieki dziewczyny :) ja dzis latam caly dzien, tesciowa zwiozla mi ubranka dla dziecka. U nas w domu na parterze, zew mieszkanie i jest dosyc zimno i mamy problem z wilgocia wiec jade wszystko dac mamie do poprania i prasowania :) wszystko bede miec swiezutkie tylko polecacie jakis proszek, pkyn do prania dla dzieci?? Cos w przystepnej cenie, bo widzialam cos na stoisku z kosmetylami bialy jelen no i czy plyn do plukania jakis sof moze byc??

Moze jest u Ciebie niemiecki sklep ja kupuje persil sensitive taki biały ale w Niemczech ja z reguły kupuje :)

Taka refleksja 7 letnie dzieci nagrywajace vlogi (chyba tak to sie nazywa) z pelnym przygotowaniem, tzn specjalnie sie do tego ubieraja, wybieraja temat, maja swoje smartphony czy to sie dzieje naprawde?
Albo radykalnie zmienie swoje zdanie i sie dostosuje, albo moje dziecko wychowa sie w epoce kamienia lupanego...:-)
Nagrywane odcinki trudnych spraw, ktorych bohaterami sa littles pet shop, mozna ogladac na yt... ;-(
A gdzie jest "raz, dwa, trzy baba jaga patrzy!", albo chociaz puzzle, domki na drzewie, cokolwiek?

Ja polecam proszek albo plyn do prania Lovela. U mnie sprawdzony, moja siostra używała proszku Dzidziuś i też była zadowolona. Żadnych uczuleń dzieciaki nie miały.

reklama
Witam :) wczoraj miałam dzień poza domem. Byliśmy na wizycie u lekarza i już mam 19 od dzisiaj a płeć dalej nie znana :) mój partner trochę zawiedziony ale to nic bo 31 sierpnia mamy badania prenatalne i już na pewno poznamy płeć. Ja mam przeczucie od początku jak tylko jestem w ciąży , że będzie mały Aleksander - tak chcemy mu dać na imię. Mam cukrzycę ciężarnych tzn. badam sobie krew na razie nie mam insuliny i mam nadzieję , że tak będzie do końca ciąży. Wizyte kontrolna mam 21 sierpnia i zobaczymy co pani doktor powie na wyniki.

Do góry